Bournemouth vs Liverpool – Optakt, bedste Odds og gode tips

Rampelyset er på både Bournemouth og Liverpool, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på Bournemouth’s stadionpå lørdag.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 21 point og 15 pladser.

Det er ikke sådan, at Bournemouth ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne seks mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.6 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 19 mål imod, et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Liverpool kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i ti mål imod. Det giver et snit på en pr. kamp, hvori de klarede rent bur seks gange.

Bournemouth er noteret for fem sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til 14 nederlag i Premier League i denne sæson.

Liverpool har indtil videre præsteret 12 sejre og seks uafgjorte samt syv nederlag i Premier League. Liverpool holdt målet rent i deres seneste 5 opgør i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bournemouth v Liverpool.

  • Der er scoret imod Bournemouth i 18 af de seneste 20 kampe
  • Bournemouth har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste kampe
  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Bournemouth har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Bournemouth i 9 af de seneste 10 hjemmekampe
  • Bournemouth har ikke vundet deres seneste 5 hjemmekampe
  • 9 af Liverpool’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 6 Liverpool udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 4 af Liverpool’s seneste 5 kampe havde under 2.5 mål
  • Liverpool har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Liverpool har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste udekampe

Form Bournemouth mod Liverpool

Bournemouth har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 0-1 sejr over Wolverhampton. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-4 til Manchester City, siden 3-2 mod Arsenal. Bournemouth har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Bournemouth’s stadion. De opnåede uafgjort to gange og tabte tre af disse, hvori de scorede otte og indkasserede 11 mål.

Liverpool er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Crystal Palace, før de bankede Wolverhampton med 2-0. Senest blev Manchester United nedlagt i en 7-0 sejr. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Liverpool to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede ti og scorede seks mål.

Liverpool vandt fem af deres seneste syv opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Premier League. De scorede 18 og indkasserede selv fire mål, hvilket samlet indbragte 16 point.

Bournemouth vs Liverpool – Seneste nyt

Bournemouth kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Liverpool den kommende lørdag. Adam Smith får en fridag fra Bournemouth-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Junior Stanislas, Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto og David Brooks er alle ude af truppen, som Bournemouth tager imod Liverpool med på Bournemouth’s stadion.

I værste fald må Liverpool finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Virgil van Dijk, James Milner, Roberto Firmino, Diogo Jota, Luis Diaz og Arthur, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Bournemouth’s stadion.

Bournemouth mod Liverpool – indbyrdes historik

Liverpool har trukket sig sejrrigt ud af 9 af de seneste 11 indbyrdes opgør mod Bournemouth. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 9-0 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på lørdag. Liverpool går ind til kampen mod Bournemouth med en 8-1-1 fordel og der er odds 1.44 på, at Liverpool vinder endnu en sejr.

Liverpool scorede i deres seneste 11 opgør mod Bournemouth i Premier League. Det virker yderst sandsynligt, at vi har en særdeles underholdende kamp i vente mellem Bournemouth og Liverpool. De foregående ti møder har været festlige, da over 2.5 mål kom ud ikke færre end ti gange.

Bournemouth mod Liverpool Spiltips

Med to mål i de seneste seks kampe har Marcos Senesi været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Liverpool. Hos gæsterne går Mohamed Salah efter at føje yderligere til hans samling af fire mål i hans seneste kampe.

Målene flyder rimeligt frit for Bournemouth på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Liverpools seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i ti kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Bournemouth præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Liverpool snittede 3.5 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Bournemouths sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som Liverpool spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål undervejs i processen.