Bournemouth vs Manchester City – Optakt, bedste Odds og gode tips

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Manchester Cityden kommende lørdag møder Bournemouth. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Manchester City er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 52 point sammen på deres første 24 kampe. Bournemouth er 21 point efter i stillingen med 23 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 17 i stillingen.

Når det kommer til mål, er Bournemouth ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Manchester City har stået for to mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 20 mål selv, men tillod også ti mål imod. Det kaster et gennemsnit på en af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Bournemouth har vundet fem sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i Premier League.

Manchester City har indtil videre præsteret 16 sejre og fire uafgjorte samt fire nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bournemouth v Manchester City.

  • Der er scoret imod Bournemouth i 16 af de seneste 18 kampe
  • 10 af Bournemouth’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Bournemouth’s seneste 10 kampe havde under 2.5 mål
  • Bournemouth har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Bournemouth har spillet, har begge hold scoret
  • Manchester City scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • 10 af Manchester City’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 kampe i træk Manchester City har spillet, har begge hold scoret
  • Manchester City har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Manchester City vandt 5 af 7 af deres seneste kampe

Form Bournemouth mod Manchester City

Bournemouth har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-0 mod Brighton, hvorefter de opnåede 1-1 mod Newcastle. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-1 i opgøret mod Wolverhampton. Bournemouth var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens to sluttede uafgjort og de led tre nederlag. De stod selv for syv mål, men indkasserede samtidig otte.

Manchester City har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Arsenal med 1-3 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Nottingham Forrest. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod RB Leipzig. Manchester City vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Manchester City har været yderst dominerende i deres foregående syv kampe mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen. De har opnået flere point mod disse bundhold end noget andet hold i ligaen i denne sæson. De har opnået seks sejre, 19 point, scoret 20 mål og indkasseret to selv.

Bournemouth vs Manchester City – Seneste nyt

Bournemouth kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Manchester City den kommende lørdag. Adam Smith behøver ikke klæde om, når Bournemouth næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Junior Stanislas, Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto og David Brooks er blandt de fem spillere, som mangler for Bournemouth den kommende lørdag.

Manchester City ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Bournemouth. Blandt de fraværende spillere i Manchester City-truppen, er Benjamin Mendy i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Jack Grealish, Ruben Dias og Julian Alvarez bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Manchester City, når de drager til Vitality Stadium.

Bournemouth mod Manchester City – indbyrdes historik

Bournemouth har ikke vundet en eneste af de seneste 11 opgør mod rivalerne Manchester City. Med sejre på 4-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Bournemouth ser Manchester City uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Manchester City vandt ti af deres seneste ti opgør mod Bournemouth, og bookmakerne giver odds 1.28 på ny sejr til Manchester City.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Bournemouth og Manchester City blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold scorede i fire af de seneste ti kampe mellem Bournemouth og Manchester City.

Bournemouth mod Manchester City Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Marcos Senesi ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Manchester City sætter deres lid til, at Erling Braut Haaland kan vise tænder igen efter fem mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Bournemouth har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Vitality Stadium, da de kun noterede sig en sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål fandt sted otte gange i de seneste ti kampe mellem disse to konkurrenter. Bournemouth formåede at score 0.4 mål i snit, hvorimod Manchester City snittede 2.9 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst fire gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Bournemouths sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.