Bournemouth vs Manchester United – Optakt, bedste Odds og gode tips

Bournemouth har fordel af hjemmebane på Vitality Stadium, når Manchester United kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League.

Bournemouth kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Manchester United vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede seks mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.6 pr. kamp. De holdt målet rent seks gange i denne stime.

Bournemouth er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til 19 nederlag i Premier League i denne sæson.

Manchester United kigger på 20 sejre, samt seks uafgjorte såvel som ni nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bournemouth v Manchester United.

  • Der er scoret imod Bournemouth i 14 af de seneste 16 hjemmekampe
  • I de seneste 3 Bournemouth hjemmekampe, har summen af mål været over 3.5
  • 4 af Bournemouth’s seneste 5 kampe havde over 3.5 mål
  • I de seneste 3 Bournemouth hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
  • Bournemouth scorede i 8 af deres seneste 10 hjemmekampe
  • I de seneste 3 Manchester United kampe, har summen af mål været under 1.5
  • I de seneste 3 Manchester United kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Der er scoret imod Manchester United i 8 af de seneste 10 udekampe
  • 6 af Manchester United’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 Manchester United kampe, har summen af mål været under 3.5

Form Bournemouth mod Manchester United

Bournemouth har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 4-1 sejr over Leeds. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-3 til Chelsea, siden 2-0 mod Crystal Palace. Bournemouth præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede nul uden vinder, mens de tabte tre, hvori de scorede otte og indkasserede 11 mål.

Manchester United har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-0 af Brighton. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-0 til West Ham, for så at svare igen med en 2-0 sejr over Wolverhampton. Manchester United kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv fire.

Bournemouth vs Manchester United – Seneste nyt

Bournemouth kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Manchester United den kommende lørdag. Adam Smith får en fridag fra Bournemouth-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Junior Stanislas, Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto og David Brooks er alle ude af truppen, som Bournemouth tager imod Manchester United med på Vitality Stadium.

I værste fald må Manchester United finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Manchester United-truppen, er Mason Greenwood i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Marcel Sabitzer, Donny van de Beek, Lisandro Martinez og Jadon Sancho, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Vitality Stadium.

Bournemouth mod Manchester United – indbyrdes historik

Manchester United har trukket sig sejrrigt ud af 8 af de seneste 10 indbyrdes opgør mod Bournemouth. Med sejre på 3-0 og 5-2 i deres seneste to opgør mod Bournemouth ser Manchester United uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Manchester United går ind til kampen mod Bournemouth med en 8-1-1 fordel og der er odds 1.50 på, at Manchester United vinder endnu en sejr.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes Premier League opgør mellem Bournemouth og Manchester United blev der scoret mindst tre mål. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Bournemouth og Manchester United var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Bournemouth mod Manchester United Spiltips

Det er en stærk sæson Vitality Stadium har gang i med foreløbig 16 mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for Manchester United.

Bournemouth var i stand til at vinde tre af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også fem nederlag i denne serie. Manchester United sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Bournemouth på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i to af Manchester Uniteds seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Bournemouth presterte 0.8 mål i gjennomsnitt, mens Manchester United presterte 2.4 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Bournemouths sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.