Bournemouth vs Newcastle United – Optakt, bedste Odds og gode tips

Newcastle United er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Vitality Stadiumden kommende lørdag. Gæsterne fra Bournemouth ankommer ikke med en formkurve i Premier League, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 23 point og 15 pladser.

Det er ikke sådan, at Bournemouth ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 20 mål imod, et gennemsnit på to pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Newcastle United kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i tre mål imod. Det giver et snit på 0.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur syv gange.

Bournemouth har vundet fire sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i Premier League. Bournemouth har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Newcastle United har indtil videre præsteret ti sejre og ti uafgjorte samt en nederlag i Premier League. Newcastle United tabte ingen af deres seneste 7 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bournemouth v Newcastle United.

  • Bournemouth har i tabte 5 af de seneste 7 kampe ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod Bournemouth i 16 af de seneste 18 kampe
  • Bournemouth har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
  • Bournemouth var i tabte 5 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • Bournemouth tabte 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Newcastle har ikke tabt 27 af 29 af deres seneste kampe
  • I de seneste 9 Newcastle kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Newcastle har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • 5 af Newcastle’s seneste 6 kampe havde under 2.5 mål
  • Der er ikke scoret imod Newcastle i 9 af de seneste 11 kampe

Form Bournemouth mod Newcastle United

Bare ét point forhindrer Bournemouth i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-0 af Brentford, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Nottingham Forrest. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Brighton, som satte sig igennem med 1-0. Bournemouth vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede otte og lukkede otte mål ind.

Newcastle United er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 2-1 over Southampton samt Southampton. Serien blev dog bremset mod West Ham i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Newcastle United vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre uafgjort og led nul nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede to mål.

Newcastle United noterede sig ti point efter to sejre i deres seneste seks kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede otte mål, men indkasserede også fire selv.

Bournemouth vs Newcastle United – Seneste nyt

Bournemouth kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Newcastle United på lørdag. Adam Smith behøver ikke klæde om, når Bournemouth næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Junior Stanislas, Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto og David Brooks er blandt de fem spillere, som mangler for Bournemouth på lørdag.

Newcastle United ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Bournemouth.

Det er navne som Allan Saint-Maximin, Matt Targett og Emil Krafth, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Vitality Stadium.

Bournemouth mod Newcastle United – indbyrdes historik

Bournemouth har ikke vundet en eneste af de seneste 6 opgør mod rivalerne Newcastle United. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Bournemouth og Newcastle United senest mødte hinanden i Premier League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Vitality Stadium. Bookmakerne har Newcastle United som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 5.50, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Bournemouth18% chance for at banke Newcastle United. En pointdeling betaler 4.33 i gevinst på oddset, hvor imod Newcastle United udbetaler 1.50 i gevinst på oddset for en sejr. Bournemouth går til kampen mod Newcastle United med en 2-3-4 statistik for deres seneste ni møder. Det giver en sejrs-rate på 22%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Bournemouth scorede mindst én gang i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Newcastle United i Premier League. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ni indbyrdes opgør mellem Bournemouth og Newcastle United.

Bournemouth mod Newcastle United Spiltips

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks Premier League kampe, håber Bournemouth stadig på, at en kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Newcastle United deres lid til, at en kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks Premier League kampe.

Bournemouth høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fire nederlag i denne serie. Newcastle United sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt en nederlag. Begge hold scorede i tre af de seneste 10 hjemmekampe for Bournemouth. Begge scorede også i fem af de seneste 10 udekampe for Newcastle United.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ni kampe mellem disse to hold. Bournemouth præsterede et gennemsnit på 1.32 mål, mens Newcastle United snittede 1.65 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Bournemouths sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.