Braga mod Real Madrid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Braga skal op imod Real Madrid på tirsdag i en kamp spillet på Estadio Municipal de Braga. Det er tredje runde af gruppespillet i Champions League, hvor begge fortsat vil være yderst opsatte på at føje til pointkontoen.

Efter anden runde af gruppespillet er Braga nummer tre med tre point, mens Real Madrid har seks point som nummer en.

Braga har før kampen den kommende tirsdag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 17 mål. Det er lig med 1.7 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent to gange.

Real Madrid kommer med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de 13 mål ind, eller 1.3 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fire gange.

  • Braga scorede i deres seneste 20 kampe
  • I 12 af de seneste 13 kampe Braga har spillet, har begge hold scoret
  • 12 af Braga’s seneste 14 kampe havde over 2.5 mål
  • Braga scorede i deres seneste 11 hjemmekampe
  • I de seneste 6 hjemmekampe i træk Braga har spillet, har begge hold scoret
  • Real Madrid scorede i deres seneste 12 kampe
  • Real Madrid vandt 10 af 11 af deres seneste kampe
  • Real Madrid var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med flere end 2.5 mål
  • Real Madrid har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste kampe
  • Real Madrid har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål

Odds til kampen mellem Braga og Real Madrid leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Braga (5.75) | Uafgjort (4.50) | Real Madrid (1.50)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.70) | Over 2.5 (1.44)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.25) | BTTS Nej (1.57)

Brug for lidt ekstra midler til Braga mod Real Madrid? Få et risikofrit væddemål her

Braga vs Real Madrid – Seneste nyt

Real Madrid ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på tirsdag møder Braga. Blandt de fraværende spillere i Real Madrid-truppen, er Nacho Fernandez i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Daniel Carvajal, Eder Militao og Thibaut Courtois bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Real Madrid, når de drager til Estadio Municipal de Braga.

Lineup Braga vs Real Madrid

Form Braga mod Real Madrid

Braga er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende tirsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Estrela da Amadora nedlagt 2-4, hvorefter det blev 2-3 mod Union Berlin. Senest måtte også Rio Ave bøje sig i et 2-1 nederlag.

Real Madrid er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-3 og 4-0 over SSC Napoli samt Osasuna. Serien blev dog bremset mod Sevilla i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Braga mod Real Madrid – indbyrdes historik

Det er første gang Braga står Real Madrid overfor hinanden, i hvert fald i Champions League, hvor begge altså står overfor en helt ukendt modstander.

Braga var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gang. De led også to nederlag i denne serie. Real Madrid sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gang og led tre nederlag. Real Madrid var først med en kasse i bare fire af deres foregående 10 udekampe. Braga satte den første scoring ind i syv af deres seneste 10 hjemmekampe.

Braga mod Real Madrid – Hold øje med…