Braga mod Union Berlin – Optakt, Spilfiduser, Odds

Braga skal op imod Union Berlin den kommende onsdag i en duel på Estadio Municipal de Braga. Spændingen tager til, da vi er fremme ved næstsidste runde i gruppespillet af Champions League turneringen i denne sæson.

Union Berlin har en tredjeplads at kæmpe for og har brug for en sejr mod Braga. Sidstnævnte kan stadig tage andenpladsen efter Real Madrid, men kun ved at vinde her og samtidig se Napoli tabe point mod Real.

Braga har før kampen den kommende onsdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 16 mål. Det er lig med 1.6 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent to gange.

Union Berlin vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score tre gange i deres seneste to opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede seks mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.7 pr. kamp. De holdt målet rent nul gange i denne stime.

  • Braga scorede i 25 af deres seneste 26 kampe
  • I de seneste 9 hjemmekampe i træk Braga har spillet, har begge hold scoret
  • I 12 af de seneste 14 kampe Braga har spillet, har begge hold scoret
  • Braga scorede i deres seneste 14 hjemmekampe
  • 11 af Braga’s seneste 13 kampe havde over 2.5 mål
  • Union Berlin har ikke vundet deres seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Union Berlin i de seneste 15 kampe
  • Union Berlin har i tabte 5 af de seneste 6 kampe ikke scorede et mål
  • Union Berlin tabte 12 af 13 af deres seneste kampe
  • Union Berlin var i tabte 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål

Odds til kampen mellem Braga og Union Berlin leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Braga (2.15) | Uafgjort (3.60) | Union Berlin (3.10)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.08) | Over 2.5 (1.73)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.20) | BTTS Nej (1.61)

Hent dit risikofrie væddemål her

Braga vs Union Berlin – Seneste nyt

I værste fald må Union Berlin finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Champions League. Blandt de fraværende spillere i Union Berlin-truppen, er Kevin Volland i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Brenden Aaronson, Sheraldo Becker, Leonardo Bonucci og Danilho Doekhi, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Municipal de Braga.

Lineup Braga vs Union Berlin

Form Braga mod Union Berlin

Braga har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Portimonense med 6-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-0 mod Real Madrid. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-1 over Arouca.

Union Berlin har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod SSC Napoli blev det 1-1, hvorefter Bayer Leverkusen viste sig for stærke og sejrede 4-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Augsburg.

Braga mod Union Berlin – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stod over for hinanden, vandt Braga med 2-3. Der er ingen tvivl om, at de planlægger et lignende resultat den kommende onsdag.

Begge hold fandt vej til netmaskerne i en af de seneste tre kampe mellem Braga og Union Berlin.

Braga høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. Union Berlin sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt syv nederlag. Begge parter har været temmelig dårlige til at holde modstanderen fra scoring i den seneste tid. Mens Braga formåede at holde rent bur i en af deres seneste 10 kampe på Estadio Municipal de Braga, holdt Union Berlin målet rent en gange i 10 udekampe.

Braga mod Union Berlin – Hold øje med…