Brann mod Lillestrom i Eliteserien runde 10 – optakt, odds og spilfiduser

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Lillestrom på søndag møder Brann. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Brann ligger nummer 2 med point mens Lillestrom ligger nummer 5 med point.

Lillestrom går ind til kampen mod Brann på søndag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Eliteserien. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Brann har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende søndag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.1 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 21 garn. De lukkede ti mål ind i samme tidsrum, et snit på en pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

Lillestrom har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 15 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brann v Lillestrom.

 • Brann har ikke tabt deres seneste 28 hjemmekampe
 • Brann scorede i 57 af deres seneste 59 kampe
 • Brann vandt 18 af 20 af deres seneste hjemmekampe
 • Brann scorede i 29 af deres seneste 30 hjemmekampe
 • Brann har ikke tabt 24 af 26 af deres seneste kampe
 • Lillestrøm scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
 • 3 af Lillestrøm’s seneste 4 kampe havde over 3.5 mål
 • 3 af Lillestrøm’s seneste 4 kampe havde over 2.5 mål
 • Lillestrøm har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • Lillestrøm har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Brann har scorede i de seneste 19 hjemmekampe i træk de har spillet mod Lillestrøm
 • Brann har scorede i 24 af de senest 26 kampe mod Lillestrøm
 • Brann har har ikke tabt i 13 af 15 seneste hjemmekampe mod Lillestrøm
 • I 9 ud af 10 seneste Brann hjemmekampe mod Lillestrøm var antallet af mål under 3.5
 • Brann har har ikke tabt i de 8 seneste kampe i træk mod Lillestrøm

Form Brann mod Lillestrom

Brann på fortsat vinderkurs

Brann er i kongehumør før deres kommende opgave på søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Stabæk nedlagt 4-1, hvorefter det blev 3-1 mod Rosenborg. Senest måtte også Aalesund bøje sig i et 1-3 nederlag.

Lillestrom håber på yderligere point til samlingen.

Lillestrom har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-2 mod Sarpsborg 08, hvorefter de opnåede 0-0 mod Hamarkameratene. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-1 i opgøret mod Stabæk.

Brann vs Lillestrom – Seneste nyt

Brann v Lillestrom Indbyrdes historik

Da Brann har tilbragt en sæson udenfor Eliteserien, er det således første gang i 2 års, at de møder Lillestrom. Det seneste møde imellem dem blev vundet af Brann med 3-2 på Brann Stadion. Brann møder Lillestrom med en historik imellem klubberne, der siger 5-3-2 for deres seneste ti kampe i Eliteserien. I de foregående ti kampe mellem Brann og Lillestrom bød tre af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i seks af de 10 kampe.

Stilling i Eliteserien

Tabellen i Eliteserien giver os et overblik over, hvordan Brann og Lillestrom hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 10. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Brann Stadion i vente.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Brann har et gennemsnit på 1.5 mål i de opgør, har Lillestrom et snit på 0.9 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange.

Brann mod Lillestrom – Formstærke spillere

Det er vanskeligt at komme udenom Akor Adams, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne otte gange i de seneste seks kampe i Eliteserien for Lillestrom. Hans sæsontotal i Eliteserien siger ti mål. Med seks mål i seks kampe for Brann i Eliteserien, er Baard Finne også en spiller, der er værd at holde øje med.