Brasilien skal nedbryde Colombias bolværker

Brasilien kan før kampen på fredag fremvise en placering som nummer 2 på FIFAs verdensrangliste. Der er de forholdsvis tæt på Colombia, der kigger på kampen fra en plads som nummer 16. Som nummer 1 har Brasilien formået at skrabe 31 point sammen for 11 kampe. Med 16 point har Colombia for 11 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 4 i FIFA VM.

Brasilien v Colombia statistik og historik

Brasilien oser af selvtillid inden deres kamp den kommende fredag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Brasilien præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 4 mål, et gennemsnit på 0.4 pr. kamp med clean sheets i 7 af dem. 

Hvad målscoring angår, er Colombia ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Nøgletal for Brasilien og Colombia.

  • Brasilien er ubesejret i de seneste 11 kampe i træk;
  • Brasilien har vundet i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Brasilien har vundet i seneste 10 af 11 kampe;
  • Brasilien har vundet i seneste 7 af 8 hjemmebane kampe.
  • Colombia ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Colombia er ubesejret i de seneste 8 kampe i træk;
  • Colombia ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Colombia er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk.

Form Brasilien møder Colombia

Brasilien fortsætter pointhøsten.

Brasilien går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Brasilien virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Venezuela, der blev nedlagt 3-1. Herefter spillede de 0-0 mod Colombia, hvorpå Uruguay blev besejret 4-1.

Colombia håber på yderligere point til samlingen.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Colombia på udkig efter en sejr. Mod Uruguay spillede de 0-0, før de også delte point med Brasilien i en 0-0 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod Ecuador.

 

Brasilien v Colombia Indbyrdes historik

Sidste gang Brasilien spillede imod Colombia var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen sluttede 0-0. Brasilien møder Colombia med en historik, der siger 5-4-1 for deres seneste 10 kampe. Brasilien har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 10 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et lavt antal mål.

Topscorer i form