Brasilien mod Schweiz – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det er anden runde af gruppespillet i FIFA VM turneringen, og vi skal ser nærmere på kampen mellem Brasilien og Schweiz. Der er kick off den kommende mandag på Stadium 974.

Efter den første runde af kampe i gruppespillet er Brasilien nummer 1 med 3 point, mens Schweiz har 3 point og er nummer 2. Hjemmeholdet Brasilien går ind til kampen som nummer 1 på FIFA verdensrangliste, mens gæsterne fra Schweiz kommer til kampen på mandag som nummer 15.

Brasilien er kæmpe favoritter til at vinde deres gruppe. Brasilien har kvalitet nok i truppen til at nære drømme om at nå langt.

Det ligner en hård kamp at slippe igennem gruppefasen. Schweiz går dog ind til turneringen velvidende, at de har kvalitet i egne rækker, der er stærk nok til at skabe en overraskelse.

Form Brasilien mod Schweiz

Brasilien er i kongehumør før deres kommende opgave på mandag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Ghana nedlagt 3-0, hvorefter det blev 1-5 mod Tunesien. Senest måtte også Serbien bøje sig i et 2-0 nederlag. Brasilien vandt 8af deres foregående 10 kampe og spillede 2gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig.

Brasilien går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10kampe. Brasilien snitter 1.7 mål pr. opgør med 17 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 17 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 4 disse kampe.

Schweiz har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Tjekkiet med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-2 mod Ghana. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Cameroun. Schweiz høstede tre point i 4 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 5 nederlag i denne serie.

Schweiz vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 13 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.3 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 12 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Mod Serbien, Brasilien sikrede sig en fin 2-0 sejr i deres første kamp i FIFA VM turneringen. Det efterlader dem i en perfekt position før deres kommende opgave i gruppespillet den kommende mandag. Schweiz åbnede deres FIFA VM turnering med en snæver 1-0 sejr over Cameroun, og selvom den var lille, vil de være lettede over at booke den første sejr i den første kamp.

Vi regner med, at Brasilien sætter sig igennem på hjemmebane mod gæsterne fra Schweiz. På samme tid tror vi dog ikke rigtigt på, at kampen på Stadium 974 udvikler sig til ren målfest.

Facts og finurligheder for Brasilien v Schweiz.

  • Brasilien har ikke tabt 30 af 32 af deres seneste kampe
  • Brasilien var i vandt 6 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål
  • Brasilien har i vandt 5 af de seneste 7 kampe ikke indkasseret et mål
  • Brasilien vandt deres seneste 7 kampe
  • Brasilien var i vandt 5 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med flere end 3.5 mål
  • 8 af Schweiz’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Schweiz i 8 af de seneste 9 kampe
  • Schweiz var i vandt 3 af deres seneste 4 kampe involveret i kampe med færre end 2.5 mål
  • Schweiz vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Schweiz var i vandt 3 af de seneste 4 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret under 3.5

Stilling

Brasilien mod Schweiz – indbyrdes historik

Brasilien vandt 1 af deres foregående 3 kampe mod Schweiz, mens sidstnævnte vandt 1 af disse og den sidste sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.75 i skrivende stund.

Begge hold scorede i 2 af de seneste 3 kampe mellem Brasilien og Schweiz.

Topscorer

Da en ny FIFA VM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Brasilien og Schweiz er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Brasilien høstede tre point i 8 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 0 nederlag i denne serie. Schweiz sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 5 nederlag.

Brasilien vandt intet mindre end deres seneste 8 kampe i træk.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Brasiliens sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe. Brasilien scorede mindst ét mål i deres seneste 9 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 3 kampe mellem disse to hold. Brasilien præsterede et gennemsnit på 1 mål, mens Schweiz snittede 0.99 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Schweiz scorede kampens første kasse i 5 af deres foregående 10 kampe.

Brasilien nyder sandsynligvis udsigten til at komme på tavlen den kommende mandag, da Schweiz kun formåede at holde rent bur i 2 af deres seneste 10 kampe. Brasilien præsterede trods alt 7 clean sheets i deres seneste 10 kampe.