Brasilien mod Serbien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Kampen mellem Brasilien og Serbien sparkes i gang på torsdag på Lusail Stadium. Det er en af duellerne i første runde af FIFA VM.

Det er åbningskampen i gruppespillet ved FIFA VM for begge parter, hvorfor Brasilien og Serbien vil være opsatte på at komme godt fra start. En tæt kamp er sandsynligvis i vente. Brasilien ligger nummer 1 på verdensranglisten hos FIFA, mens Serbien befinder sig på en placering som nummer 21 i verden.

Før deres første kamp ved turneringen er Brasilien kæmpe favoritter til at vinde deres gruppe. Brasilien har kvalitet nok i truppen til at nære drømme om at nå langt.

Før deres første kamp ved slutrunden forventes det af Serbien, at de som minimum er i spil til en plads i knockout-runden ved FIFA VM. Serbien drømmer selvfølgelig om at skabe en overraskelse.

Form Brasilien mod Serbien

Brasilien er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende torsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Japan nedlagt 0-1, hvorefter det blev 3-0 mod Ghana. Senest måtte også Tunesien bøje sig i et 1-5 nederlag. Brasilien vandt 8af deres foregående 10 kampe og spillede 2gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig.

Brasilien kommer drønende i imponerende målform i de sidste 10 kampe, hvori de snittede 1.9 mål pr. kamp med 19 kasser i alt. De indkasserede også 18 mål, eller gennemsnitligt 1.8 pr. opgør. De holdt buret rent i 3 af de kampe.

Serbien er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Slovenien, før de bankede Sverige med 4-1. Senest blev Norge nedlagt i en 0-2 sejr. Serbien var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 2 nederlag i denne serie.

Brasilien går ind til deres første kamp i FIFA VM gruppespillet med store forventninger om en sejr over Serbien. Brasilien vil forsøge at slippe igennem gruppespillet så ubesværet som muligt, hvorfor pointtab her ikke er på agendaen. Serbien har en hård kamp i vente mod verdensranglistens nummer 1 Brasilien, der er kæmpe favoritter til at slippe af sted med en sejr. Vi tvivler på, at outsiderne har evnerne til at gøre mere end presse favoritterne til mere end et snævert nederlag.

Brasilien en brandvarme efter at komme i gang og få en stærk start på turneringen, og mod Serbien bør de have særdeles gode muligheder for en overbevisende start på FIFA VM.

Facts og finurligheder for Brasilien v Serbien.

  • Brasilien har ikke tabt 30 af 32 af deres seneste kampe
  • Brasilien var i vandt 6 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål
  • Brasilien har i vandt 5 af de seneste 7 kampe ikke indkasseret et mål
  • Brasilien vandt deres seneste 7 kampe
  • Brasilien var i vandt 5 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med flere end 3.5 mål
  • Serbien har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Serbien scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Serbien vandt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Serbien i 5 af de seneste 7 kampe

Stilling

Brasilien mod Serbien – indbyrdes historik

Brasilien vandt 3 af deres foregående 3 kampe mod Serbien, mens sidstnævnte vandt 0 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.20 i skrivende stund.

Topscorer

Da en ny FIFA VM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Brasilien og Serbien er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Brasilien høstede tre point i 8 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 0 nederlag i denne serie. Serbien sikrede sig 7 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 2 nederlag.

Brasilien vandt intet mindre end deres seneste 7 kampe i træk. Brasilien er på en fantastisk stime af intet mindre end 16 kampe i træk på Lusail Stadium uden nederlag. Serbien tabte ingen af deres seneste 6 kampe.

Antal mål: Over – Under

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Brasiliens seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.8 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.1 mål i disse kampe. Brasilien scorede mindst ét mål i deres seneste 8 kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Brasilien præsterede at åbne scoringen ikke færre end 9 gange i deres seneste 10 kampe. Gæsterne fra Serbien præsterede noget lignende ved at score åbningsmålet i 6 af deres seneste 10 kampe.