Brasilien mod Sydkorea – Optakt, Spilfiduser, Odds

Spændingen tager til nu, hvor vi har ramt knockout fasen af FIFA VM, hvor Brasilien og Sydkorea træder an på Stadium 974. Den kommende kamp i 1/8-finalen har kick off den kommende mandag.

Såvel Brasilien som Sydkorea formåede at kvalificere sig til knockout fasen ved FIFA VM. Der er med garanti ingen af dem, der forlader turneringen nu uden en seriøs kamp for at nå så langt som muligt. Før kampen sparkes i gang FIFA VM ligger Brasilien nummer 1 på verdensranglisten hos FIFA. Sydkorea befinder sig til gengæld på en placering som nummer 28.

For første gang siden 1998 tabte Brasilien en gruppekamp! Så har landstræner Tite da fået bekræftet, at han har set rigtigt, hvad ideal-opstillingen angår. De vandt stadig gruppen og håber nu at have Neymar tilbage.

Sydkorea havde ryggen mod muren før kampen mod Portugal, men kom igennem i “shining colours”. Det er stærkt kæmpet af Son og co., der dog kun som værtsnation har været fordi dette stadie af et VM.

Form Brasilien mod Sydkorea

I deres seneste tre kampe formåede Brasilien først at banke Serbien med 2-0. Herefter nedlagde de også Schweiz med 1-0, inden stimen stoppede mod Cameroun, der vandt en 1-0 sejr. Brasilien vandt 9 af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 1 nederlag.

Brasilien går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10kampe. Brasilien snitter 1.2 mål pr. opgør med 12 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 14 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 5 disse kampe.

Sydkorea har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Uruguay sluttede 0-0, hvorpå et 2-3 nederlag mod Ghana fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Portugal blev nedlagt med 2-1. Sydkorea var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 2 nederlag i denne serie.

Sydkorea kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.1 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på mandag. De lavede selv 11 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Brasilien går ind til kampen som mindre favoritter og med masser af selvtillid efter at have vundet deres gruppe. De har ingen intention om at slutte deres deltagelse ved FIFA VM i denne runde.

Vi regner med, at Brasilien sætter sig igennem på hjemmebane mod gæsterne fra Sydkorea. På samme tid tror vi dog ikke rigtigt på, at kampen på Stadium 974 udvikler sig til ren målfest.

Facts og finurligheder for Brasilien v Sydkorea.

  • Brasilien har ikke tabt 30 af 32 af deres seneste kampe
  • Brasilien vandt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • Brasilien scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • I de seneste 3 Brasilien kampe, har summen af mål været under 2.5
  • 5 af Brasilien’s seneste 6 kampe havde under 3.5 mål
  • Sydkorea har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Sydkorea scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • 7 af Sydkorea’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål

Brasilien mod Sydkorea – indbyrdes historik

Brasilien vandt 4 af de seneste 4 opgør. Der er odds 1.28 på en sejr til hjemmeholdet.

 

Topscorer

Hold godt øje med Richarlison, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Brasilien. For gæsterne præsterede Young-Gwon Kim 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Brasilien høstede tre point i 9 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 0 gange og led 1 nederlag i denne serie. Sydkorea sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 2 nederlag.

Brasilien er på en fantastisk stime af intet mindre end 18 kampe i træk på Stadium 974 uden nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Brasiliens seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.9 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i 7 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 4 kampe mellem disse to hold. Brasilien præsterede et gennemsnit på 3.25 mål, mens Sydkorea snittede 0.75 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Sydkorea holdt modstanderen fra scoring i 5 af deres seneste 10 kampe. Hjemmeholdet Brasilien formåede at holde rent mål 7 gange i deres seneste 10 kampe.