Brentford i oprykkerduel mod kriseramte Norwich

Brentford er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Norwich på lørdag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.60 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Brentford Community Stadium. Brentford er placeret som nummer 12 i tabellen med 12 point efter 10 kampe. 

Norwich ligger på en placering som nummer 20 i stillingen med 2 point ovenpå deres 10 opgør. Norwich går ind til kampen mod Brentford den kommende lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder. 

Når det kommer til mål, er Brentford ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 5 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Norwich ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 3 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.3 pr. kamp. De indkasserede 25 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford vs Norwich.

  • Brentford har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Brentford ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Brentford har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • Brentford har scoret i seneste 6 af 8 kampe.
  • Norwich ikke vundet i de seneste 20 kampe i træk;
  • Norwich ikke vundet i de seneste 17 udebane kampe i træk;
  • Norwich har tabt i seneste 10 af 11 udebane kampe;
  • Norwich har indkasseret mål i seneste 18 af 20 kampe.

Form Brentford mod Norwich

Brentford er igen havnet i problemer.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Brentford, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Brentford har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Leicester tabte de 2-1, hvorefter de vandt 2-1 over Stoke. De var tilbage i rendestenen med et 3-1 nederlag mod Burnley.

Norwich håber på frisk start.

Norwich ankommer til kampen den kommende lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Norwich har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Brighton, hvorefter de mod Chelsea tabte 7-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Leeds, der vandt 1-2.

Brentford v Norwich Indbyrdes historik

Eftersom de to klubber aldrig tidligere har spillet i den bedste række samtidig, er det første gang, at Brentford møder Norwich i Premier League. De mødte dog hinanden i sidste sæson i The Championship. Her nappede Norwich fire point. Hjemmekampen blev vundet 1-0, mens udekampen sluttede 1-1.

Stilling i Premier League

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Yoane Wissa. Han er topscorer for Brentford med 2 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe. 

Norwich krydser til gengæld fingre for, at Teemu Pukki kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 2 mål i alle turneringer i denne sæson.