Brentford mod Arsenal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brentford nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Arsenal kommer forbi på lørdag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

På en tredjeplads i tabellen har Arsenal opnået 27 point på de første 12 afviklede runder. Brentford samlede 16 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 11 i Premier League stillingen af sig.

Brentford fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende lørdag. Arsenal bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Brentford kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Arsenal rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net ni gange, eller 0.9 gange pr. kamp, hvor de præsterede fire clean sheets.

Brentford har vundet fire sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i Premier League.

Arsenal har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter 12 kampe. De kan i stedet fremvise otte sejre og tre uafgjorte.

Vores tip

  • Brentford scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Brentford var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Brentford i 9 af de seneste 11 kampe
  • Brentford vandt deres seneste 3 kampe
  • Arsenal scorede i 24 af deres seneste 25 kampe
  • Arsenal scorede i 20 af deres seneste 22 udekampe
  • 5 af Arsenal’s seneste 6 udekampe havde over 2.5 mål
  • I 4 af de seneste 5 udekampe Arsenal har spillet, har begge hold scoret
  • 5 af Arsenal’s seneste 7 kampe havde over 2.5 mål

Form Brentford mod Arsenal

I deres seneste tre kampe formåede Brentford først at banke Chelsea med 0-2. Herefter nedlagde de også West Ham med 3-2, inden stimen stoppede mod Liverpool, der vandt en 3-0 sejr. Brentford vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede 12 og lukkede ti mål ind.

Arsenal har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Newcastle. De svarede stærkt igen mod Sevilla, som blev slået 2-0, før de sejrede 3-1 over Burnley. Arsenal vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede otte mål, mens de samtidig indkasserede fire mål.

Brentford opnåede nul sejre og et point i de seneste tre kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede tre gange i disse kampe, men lukkede også selv syv ind.

Brentford vs Arsenal – Seneste nyt

Brentford kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Arsenal den kommende lørdag. Ivan Toney behøver ikke klæde om, når Brentford næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Aaron Hickey, Keane Lewis-Potter, Rico Henry, Mikkel Damsgaard og Joshua Dasilva er alle ude af truppen, som Brentford tager imod Arsenal med på Gtech Community Stadium.

I værste fald må Arsenal finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Arsenal-truppen, er Fabio Vieira i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Martin Oedegaard, Emile Smith Rowe, Gabriel Jesus, Thomas Partey og Jurrien Timber bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Arsenal, når de drager til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Arsenal – indbyrdes historik

Det sluttede uden vinder, da Brentford senest mødte Arsenal, eftersom ingen af parterne bøjede sig i en 1-1 kamp på Gtech Community Stadium. Brentford vandt en af deres seneste seks kampe mod Arsenal, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten endte uafgjort.

Begge hold scorede i to af de seneste fire kampe mellem Brentford og Arsenal.

Brentford mod Arsenal Spiltips

Hold godt øje med Bryan Mbeumo, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Brentford. For gæsterne præsterede Edward Nketiah tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Brentford vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Arsenal vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Brentford præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Gtech Community Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Brentford præsterede et gennemsnit på en mål, mens Arsenal snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Brentfords seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.3 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.1 mål i disse kampe.