Brentford mod Arsenal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Brentford tager imod Arsenal på Gtech Community Stadium den kommende søndag.

Arsenal nyder udsigten fra toppen af tabellen med 15 point for 6 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Brentford ligger placeret som nummer 8 i Premier League med 9 point oven på 6 afviklede kampe.

Brentford oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Brentford præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede 16 mål, et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem.

Arsenal rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 14 gange, eller 1.4 gange pr. kamp, hvor de præsterede 2 clean sheets.

Brentford har vundet 2 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 1 kamp gange i denne sæson i Premier League. Brentford scorede mindst ét mål i deres seneste 9 kampe.

Arsenal kigger på 5 sejre, samt 0 uafgjorte såvel som 1 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Arsenal.

  • Brentford scorede i 15 af deres seneste 16 kampe
  • Brentford har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Brentford har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • Brentford scorede i 9 af deres seneste 10 hjemmekampe
  • Arsenal vandt 12 af 13 af deres seneste kampe
  • Arsenal scorede i deres seneste 13 kampe
  • Arsenal har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste kampe
  • I de seneste 4 kampe i træk Arsenal har spillet, har begge hold scoret
  • Arsenal vandt 6 af 7 af deres seneste udekampe

Form Brentford mod Arsenal

Brentford ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Everton. Herefter var de oppe imod Crystal Palace i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Leeds, som blev nedlagt med 5-2. Brentford præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 2 uden vinder, mens de tabte 1, hvori de scorede 14 og indkasserede 5 mål.

Arsenal har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Aston Villa med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-1 mod Manchester United. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-2 over FC Zürich. Arsenal vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 0 uafgjort og led 3 nederlag. De scorede 8 mål, mens de samtidig indkasserede 9 mål.

Brentford vs Arsenal – Seneste nyt

Brentford kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Arsenal.

Christian Nørgaard, Sergi Canos og Ethan Pinnock er alle ude af truppen, som Brentford tager imod Arsenal med på Gtech Community Stadium.

Arsenal må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele 3 har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Arsenal-truppen, er Gabriel i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Oleksandr Zinchenko, Cédric Soares, Emile Smith Rowe, Mohamed Elneny, Thomas Partey, Harry Clarke og Reiss Nelson, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Arsenal – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Arsenal med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Brentford vandt 1 af deres foregående 3 kampe mod Arsenal, mens sidstnævnte vandt 2 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.85 i skrivende stund.

Ivan Toney har 5 mål i seks Premier League kampe for Brentford, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Arsenal. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Martin Oedegaard, der har banket 3 mål ind i Premier League.

Begge hold scorede i 3 af de seneste 10 hjemmekampe for Brentford. Begge scorede også i 3 af de seneste 10 udekampe for Arsenal.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 2 kampe mellem disse to hold. Brentford præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Arsenal snittede 1 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Brentfords seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.9 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 9 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.9 mål i disse kampe.