Brentford mod Aston Villa i Premier League runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Brentford byder Aston Villa op til dans den kommende søndag på Brentford Community Stadium stadion.

Brentford lægger beslag på placeringen som nummer 14 i Premier League med 20 point for deres første 18 kampe. Differencen til Aston Villa er 2 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 12 i tabellen for 18 kampe.

Motivationen bør være på plads hos Brentford, som kan overhale Aston Villa i stillingen på søndag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Brentford Community Stadium.

Når det kommer til mål, er Brentford ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 9 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Aston Villa ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Aston Villa.

  • Der er scoret imod Brentford i 13 af de seneste 14 kampe
  • Brentford har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Aston Villa scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Aston Villa i 10 af de seneste 12 kampe

Form Brentford mod Aston Villa

Brentford fortsat skidt kørende.

Brentford har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af Chelsea, før Brighton satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Manchester City, der satte sig igennem med 1-0.

Aston Villa håber på yderligere point til samlingen.

Det er alt eller intet for Aston Villa i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-0 nederlag mod Liverpool, hvortil de svarede igen mod Norwich i en 0-2 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-3 mod Chelsea.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Aston Villa stadig af en smule mere værdi på oddset end Brentford. Bookmakerne giver Brentford 36% chance for at tage tre point mod Aston Villa. Det svarer til, at man får 2.80 på oddset for sejr til Brentford, mens uafgjort giver 3.45 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Aston Villa betaler dig pengene 2.50 gange igen på oddset.

Brentford v Aston Villa Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Brentford senest mødte Aston Villa på Villa Park. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Brentford møder Aston Villa med en historik imellem klubberne, der siger 0-1-0 for deres seneste 1 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Brentford og Aston Villa hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 21. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Brentford Community Stadium i vente.

Hold øje med…

Hold øje med Ivan Toney når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 1 gange i seks kampe for Brentford, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.

Ollie Watkins har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Aston Villa, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.