Brentford mod Bournemouth – Optakt, Spilfiduser, Odds

Bournemouth nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Brentford kommer forbi på lørdag til et opgør i Bournemouth. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Nøjagtig fire points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Gtech Community Stadium.

Bournemouth har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede syv mål. Det er lig med 0.7 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Brentford vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 18 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.8 pr. kamp. De holdt målet rent en gange i denne stime.

Bournemouth tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

Brentford lukkede mål ind i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

  • 13 af Brentford’s seneste 15 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Brentford har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Brentford scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • Brentford har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Brentford har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Bournemouth i 11 af de seneste 13 kampe
  • 3 af Bournemouth’s seneste 4 udekampe havde over 3.5 mål
  • Bournemouth har ikke vundet deres seneste 3 kampe
  • Bournemouth scorede i 5 af deres seneste 6 kampe
  • Der er scoret imod Bournemouth i 5 af de seneste 6 udekampe

Form Brentford mod Bournemouth

Brentford ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Fulham med 0-3 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Crystal Palace. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Newport. De går ind til sæsonen med håb om at spille med om de europæiske pladser, og Brentford burde som minimum være stærke nok til at slutte i den bedste halvdel. Brentford præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede tre uden vinder, mens de tabte nul, hvori de scorede ni og indkasserede fem mål.

Bournemouth har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 3-1 af Liverpool. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-2 til Tottenham, for så at svare igen med en 2-3 sejr over Swansea. Bournemouth kommer sandsynligvis til at være involveret i nedrykningskampen i den kommende sæson. De ved, at alle point er dyrebare, hvorfor de bør 100 procent klar fra start. Bournemouth vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede seks mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

Brentford vs Bournemouth – Seneste nyt

Brentford kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Bournemouth på lørdag. Ivan Toney behøver ikke klæde om, når Brentford næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Thomas Strakosha, Mikkel Damsgaard, Shandon Baptiste, Joshua Dasilva og Ben Mee er blandt de fem spillere, som mangler for Brentford på lørdag.

Bournemouth må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fem har skavanker af varierende art.

Det er navne som Emiliano Marcondes, Dango Ouattara, Alex Scott, Ryan Fredericks, Adam Smith, Tyler Adams og Marcus Tavernier, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Bournemouth – indbyrdes historik

Brentford vandt 2-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende lørdag. Brentford går til kampen mod Bournemouth med en 1-1-0 statistik for deres seneste to møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 50%.

Brentford mod Bournemouth Spiltips

Bryan Mbeumo har været stærk for Brentford i den senere tid med seks mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Bournemouth håber, at Dominic Solanke kan finde skarpheden frem igen oven på nul mål i de seneste seks kampe.

Brentford vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fem gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Bournemouth vandt seks af deres seneste 10 udekampe, hvoraf nul sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Brentford har set fire af deres seneste 10 kampe i Gtech Community Stadium gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i fire Bournemouths seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Brentfords seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Bournemouth spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.