Brentford mod Bournemouth – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Brentford byder Bournemouth op til dans på lørdag på Gtech Community Stadium stadion.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er ti point og syv pladser.

Brentford kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Bournemouth er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens Bournemouth præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit to mål pr. kamp.

Brentford har vundet seks sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i Premier League. Brentford tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

Bournemouth kigger på fire sejre, samt fire uafgjorte såvel som ti nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Bournemouth.

  • I 9 af de seneste 10 kampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • Brentford scorede i deres seneste 10 kampe
  • 8 af Brentford’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 5 hjemmekampe i træk Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • Brentford har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Bournemouth har i tabte de seneste 4 kampe i træk ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod Bournemouth i de seneste 12 udekampe
  • Bournemouth har i tabte de seneste 3 ude kampe i træk ikke scorede et mål
  • Bournemouth var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • Bournemouth var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål

Form Brentford mod Bournemouth

I deres seneste tre kampe formåede Brentford først at banke West Ham med 0-2. Herefter nedlagde de også Liverpool med 3-1, inden stimen stoppede mod West Ham, der vandt en 0-1 sejr. Brentford opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag, mens de scoredeotte og lukkede syv mål ind.

Bournemouth har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-2 af Crystal Palace, før Manchester United satte sig igennem med 3-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Burnley, der satte sig igennem med 2-4. Bournemouth vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede to uafgjorte og fire nederlag af sig. De lukkede 14 mål ind og scorede selv seks.

Brentford tog 12 point fra deres seneste ni opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet to sejre af sig efter 14 mål scoret og 13 indkasseret. Brentford scorede fem mål og indkasserede selv 27 i deres foregående ni opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til nul sejre og tre point.

Brentford vs Bournemouth – Seneste nyt

Brentford kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Bournemouth den kommende lørdag.

Pontus Jansson, Ivan Toney, Frank Onyeka, Shandon Baptiste, Kristoffer Vassbakk Ajer og Aaron Hickey er blandt de seks spillere, som mangler for Brentford den kommende lørdag.

I værste fald må Bournemouth finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Bournemouth-truppen, er Adam Smith i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Junior Stanislas, Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto og David Brooks bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Bournemouth, når de drager til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Bournemouth – indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Brentford og Bournemouth senest mødte hinanden i Premier League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 0-0 på Gtech Community Stadium. Bookmakerne har Brentford som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 1.61, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Brentford62% chance for at banke Bournemouth. En pointdeling betaler 3.80 i gevinst på oddset, hvor imod Bournemouth udbetaler 5.25 i gevinst på oddset for en sejr. Brentford går til kampen mod Bournemouth med en 0-1-0 statistik for deres seneste en møde. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Brentford mod Bournemouth Spiltips

Ivan Toney har fire mål i seks Premier League kampe for Brentford, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Bournemouth. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Kieffer Moore, der har banket tre mål ind i Premier League.

Brentford vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Bournemouth vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Brentford på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Bournemouths seneste 10 udekampe.

Der var over 2.5 mål i otte af Brentfords foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.1 mål i processen. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.