Brentford mod Brighton i Premier League runde 4 – optakt, odds og spilfiduser

Brentford tager på lørdag imod Brighton i Premier League på Brentford Community Stadium. Med en placering som nummer 10 i stillingen har Brentford samlet 5 point efter 3 kampe. På 6 point befinder Brighton sig rangeret som nummer 8 for 3 afviklede kampe. 

Bookmakerne giver Brentford 36% chance for at tage tre point mod Brighton. Det svarer til, at man får 2.80 på oddset for sejr til Brentford, mens aufgjort giver 3.15 gange igen. En væddemål på en udesejr til Brighton betaler dig pengene 2.65 gange igen på oddset.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford vs Brighton.

  • Brentford er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 3 seneste Brentford kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • I 4 of 6 seneste Brighton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Brighton har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • Brighton har scoret i seneste 6 af 8 kampe.

Form Brentford vs Brighton

Brentford vanskelige at nedbryde.

Brentford går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Brentford har i deres forgange tre kampe noteret sig en 0-0 uafgjort mod Crystal Palace, en 3-1 sejr mod Forest Green og senest en 1-1 uafgjort mod Aston Villa.

Brighton fortsætter pointhøsten.

Brighton vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Brighton præsterede en 2-0 sejr mod Watford, hvorefter de noterede en 2-0 sejr mod Cardiff, inden deres seneste kamp resulterede i et 2-0 nederlag mod Everton.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne har placeret oddset for en hjemmesejr på 2.80, men en sejr til det gæstende mandskab betaler 2.65 på oddset.

Brentford v Brighton Indbyrdes historik

Eftersom Brentford er debutant i denne liga, har de aldrig tidligere mødt The Seagulls i Premier League. Men de har dog tidligere mødt hinanden i andre turneringer.

Stilling i Premier League

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Ivan Toney. Han har vist flaget for Brentford med 3 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe. 

Brighton har til gengæld forhåbninger om, at Neal Maupay kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.