Brentford mod Burnley i Premier League runde 29 – optakt, odds og spilfiduser

Brentford tager den kommende lørdag imod Burnley i Premier League på Brentford Community Stadium.

Med en placering som nummer 15 i stillingen har Brentford samlet 27 point efter 28 kampe. På 21 point befinder Burnley sig rangeret som nummer 18 for 28 afviklede kampe.

Brentford vil være på udkig efter at udvide hullet til Burnley i stillingen Premier League, når klubberne står overfor hinanden den kommende lørdag.

Når det kommer til mål, er Brentford ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Burnley ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Burnley.

  • Der er scoret imod Brentford i 25 af de seneste 27 kampe
  • Brentford tabte 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Brentford har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste kampe
  • Burnley har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste kampe
  • Burnley har ikke tabt deres seneste 3 udekampe
  • Der er scoret imod Burnley i de seneste 3 kampe
  • Burnley scorede i 4 af deres seneste 5 udekampe

Form Brentford mod Burnley

Brentford drømmer om at stoppe ringe stime.

Brentford har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Arsenal tabte de 2-1, Newcastle også viste sig for stærke i en 2-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Brentford formåede at vinde 3-1 over Norwich.

Burnley håber på yderligere point til samlingen.

Burnley har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Crystal Palace, hvorefter de mod Leicester tabte 0-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Chelsea, der vandt 0-4.

Brentford v Burnley Indbyrdes historik

Burnley havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i oktober 2021 i Premier League. Brentford går ind til opgøret med en historik mod Burnley, der siger 0-0-1 for deres seneste 1 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 29 fortæller os, hvor Brentford og Burnley ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Brentford Community Stadium.

Manden med målnæsen

Hold øje med Ivan Toney, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe i alle turneringer for Brentford, mens sæsontotalen læser 9 kasser lige nu.

Aaron Lennon har stået det rette sted 1 gange i seks kampe i alle turneringer for Burnley, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.