Brentford mod Burnley – Optakt, Spilfiduser, Odds

Burnley gæster Gtech Community Stadium på lørdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Brentford.

Brentford går ind til runde 9 som nummer 15 i Premier League tabellen med syv point på kontoen. Med otte runder bag dem har Burnley samlet fire point, hvilket giver dem en placering som nummer 18 i stillingen.

Burnley fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende lørdag. Brentford bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Brentford kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hvad målscoring angår, er Burnley ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 23 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent nul gange i denne serie.

Brentford kan blot fremvise en enkelt sejr efter otte spillede kampe i Premier League i denne sæson. De har spillet uafgjort fire gange og lidt tre nederlag. Brentford har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Burnley kigger på en sejre, samt en uafgjorte såvel som seks nederlag i Premier League. Burnley kiksede med at holde buret rent i deres seneste 13 kampe.

Vores tip

Form Brentford mod Burnley

Bare ét point forhindrer Brentford i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-1 af Arsenal, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Nottingham Forrest. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Manchester United, som satte sig igennem med 2-1. Brentford opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag, mens de scoredeni og lukkede otte mål ind.

Det er alt eller intet for Burnley i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-0 nederlag mod Newcastle, hvortil de svarede igen mod Luton i en 1-2 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-4 mod Chelsea. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Burnley to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede syv og scorede seks mål.

Brentford opnåede en point for deres seneste to møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede nul sejre, scorede tre og lukkede fem mål ind. Burnley sikrede sig en sejre fra to scorede mål og en indkasserede i deres seneste en kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem tre point til kontoen.

Brentford vs Burnley – Seneste nyt

Brentford kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Burnley.

Rico Henry, Mikkel Damsgaard, Shandon Baptiste og Joshua Dasilva er blandt de fire spillere, som mangler for Brentford på lørdag.

I værste fald må Burnley finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Anass Zaroury, Dara O’Shea, Hjalmar Ekdal, Vitinho, Darko Churlinov og Michael Obafemi bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Burnley, når de drager til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Burnley – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Brentford med de tre point i en 2-0 kamp, der blev spillet på Gtech Community Stadium den 12 marts 2022. Brentford vandt en af deres foregående syv kampe mod Burnley, mens sidstnævnte vandt fem af disse og resten sluttede uafgjort.

Begge hold scorede i en af de seneste to kampe mellem Brentford og Burnley.

Brentford mod Burnley Spiltips

Lyle Foster virker til at være i anstændig form for Burnley, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Brentford, som er store favoritter til sejren på lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Mathias Jensen, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Brentford høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. Burnley sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt tre nederlag. Brentford vandt kun beskedne tre sejre i deres seneste 10 kampe, mens Burnley præsterede en sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste to kampe mellem disse to hold. Brentford præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Burnley snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Brentfords sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Burnley spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.