Brentford i nabobrag mod Chelsea lørdag aften

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Brentford den kommende lørdag i Premier League. Alt andet end en sejr til Chelsea vil være en overraskelse.

Som nummer 7 har Brentford formået at skrabe 12 point sammen for 7 kampe. Med 16 point har The Blues for 7 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 1 i Premier League.

Chelsea er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Brentford, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende lørdag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford vs Chelsea.

  • Brentford er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Brentford kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Brentford har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • Brentford har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.
  • Chelsea er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Chelsea har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • Chelsea har scoret i de seneste 7 udebane kampe i træk.

Form Brentford vs Chelsea

Brentford inde i god stime.

Brentford vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Brentford virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Oldham, der blev nedlagt 7-0. Herefter spillede de 3-3 mod Liverpool, hvorpå West Ham blev besejret 2-1.

Chelsea håber på yderligere point til samlingen.

The Blues har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Deres seneste tre kampe kastede først et nederlag på 1-0 af sig mod Manchester City, hvorpå de tabte med samme cifre til Juventus. Herefter vandt de 3-1 mod Southampton.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at The Blues formår at sætte sig igennem.

Brentford v Chelsea Indbyrdes historik

Det er første gang i de respektive klubbers historie, at Brentford står overfor The Blues i Premier League .

Stilling i Premier League

Formstærk måltyv

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Yoane Wissa. Han er topscorer for Brentford med 4 mål for sæsonen og præsterede desuden 4 i de seneste seks kampe.

Chelsea krydser til gengæld fingre for, at Romelu Lukaku kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 3 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.