Brentford mod Chelsea – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Brentford tørner sammen med rivaler Chelsea i et derby Premier League på onsdag på Gtech Community Stadium.

Brentford er nummer 9 i tabellen med 13 point efter 10 kampe, mens Chelsea rangerer som nummer 4 med 19 point efter 9 kampe.

Brentford har før kampen på onsdag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 17 mål. Det er lig med 1.7 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

Chelsea har stået for 1.7 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på onsdag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 11 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 3 gange.

Brentford har vundet 3 sejre, mens de har spillet 4 uafgjorte og tabte desuden 3 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Chelsea har indtil videre præsteret 6 sejre og 1 uafgjort samt 2 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Chelsea.

  • Brentford har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Brentford scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Brentford scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • Brentford har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Brentford har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Chelsea vandt deres seneste 4 kampe
  • Chelsea scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Chelsea har ikke tabt deres seneste 5 kampe
  • Der er scoret imod Chelsea i 7 af de seneste 9 udekampe
  • Der er ikke scoret imod Chelsea i de seneste 3 kampe

Form Brentford mod Chelsea

Brentford har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Bournemouth sluttede 0-0, hvorpå et 5-1 nederlag mod Newcastle fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Brighton blev nedlagt med 2-0. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Brentford kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Brentford præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 1 uden vinder, mens de tabte 2, hvori de scorede 13 og indkasserede 8 mål.

Chelsea har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Wolverhampton nedlagt 3-0, hvorpå AC Milan blev fejet til side med 0-2. Senest gik formen ud over Aston Villa, der blev slået med 0-2. Chelsea blev nævnt blandt medalje-kandidaterne i denne Premier League sæson, og de holder stadig kursen. Chelsea præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Premier League, der også gav dem 0 uafgjorte og 2 nederlag. De smækkede 9 mål i kassen, mens de indkasserede 6.

Brentford har opnået 7 point fra deres seneste 5 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt 2 kampe med en score på 7 mål for og 8 imod. Chelsea vandt 0 sejre i deres foregående 1 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 2 mål og lukkede 2 ind. Dette indbragte dem 1 point.

Brentford vs Chelsea – Seneste nyt

Brentford kan have op til 3 fraværende spillere, når de på onsdag skal i kamp mod Chelsea.

Thomas Strakosha, Pontus Jansson og Christian Nørgaard er blandt de 3 spillere, som mangler for Brentford den kommende onsdag.

Chelsea ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende onsdag møder Brentford.

Det er navne som Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Chelsea – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 1-4 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende onsdag. Brentford går til kampen mod Chelsea med en 1-0-1 statistik for deres seneste 2 møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 1 af de seneste 2 kampe mellem Brentford og Chelsea.

Brentford mod Chelsea Spiltips

Ivan Toney har 6 mål i seks Premier League kampe for Brentford, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Chelsea. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Raheem Sterling, der har banket 3 mål ind i Premier League.

Brentford vandt beskedne 5 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 2 kampe. Gæsterne fra Chelsea vandt 5 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 0 sluttede remis. De tabte desuden 5 af disse udekampe. Brentford vandt kun beskedne 3 sejre i deres seneste 10 kampe, mens Chelsea præsterede 7 sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 2 kampe mellem disse to hold. Brentford præsterede et gennemsnit på 2 mål, mens Chelsea snittede 1 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Brentfords seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.8 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Chelsea spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.