Brentford mod Crystal Palace i Premier League runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

Brentford tager den kommende lørdag imod Crystal Palace i Premier League på Brentford Community Stadium.

Med en placering som nummer 14 i stillingen har Brentford samlet 23 point efter 24 kampe. På 25 point befinder Crystal Palace sig rangeret som nummer 13 for 24 afviklede kampe.

Motivationen bør være på plads hos Brentford, som kan overhale Crystal Palace i stillingen den kommende lørdag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Brentford Community Stadium.

Når det kommer til mål, er Brentford ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 21 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Crystal Palace ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Crystal Palace.

  • Der er scoret imod Brentford i 20 af de seneste 21 kampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • Brentford tabte 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Brentford scorede i 5 af deres seneste 6 kampe
  • I de seneste 4 kampe i træk Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 11 af de seneste 12 kampe
  • Crystal Palace har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • Crystal Palace scorede i 7 af deres seneste 8 kampe

Form Brentford mod Crystal Palace

Brentford fastlåst i elendig stime.

Brentford har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Wolves, før Everton satte sig igennem med 4-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Manchester City, der satte sig igennem med 2-0.

The Eagles håber på yderligere point til samlingen.

Crystal Palace har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Liverpool gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-3. De revancherede de med en sejr på 2-0 over Hartlepool, inden de senest spillede 1-1 mod Norwich.

Brentford v Crystal Palace Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Brentford senest mødte The Eagles på Selhurst Park. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 0-0. Brentford møder Crystal Palace med en historik imellem klubberne, der siger 0-1-0 for deres seneste 1 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 25 fortæller os, hvor Brentford og Crystal Palace ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Brentford Community Stadium.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Ivan Toney. Han har vist flaget for Brentford med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

Crystal Palace har til gengæld forhåbninger om, at Conor Gallagher kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.