Gavmilde Brentford byder Everton velkommen

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Brentford byder Everton op til dans den kommende søndag på Brentford Community Stadium stadion. Efter 12 kampe afviklet er Brentford placeret nummer 14 i stillingen med 13 point. Der er 2 points forskel til Everton, der som nummer 11 har samlet 15 point sammen. 

Motivationen bør være på plads hos Brentford, som kan overhale Everton i stillingen den kommende søndag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Brentford Community Stadium. 

Når det kommer til mål, er Brentford ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 6 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Everton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Everton.

  • Brentford ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Brentford har tabt i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Brentford ikke vundet i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Brentford har tabt i seneste 4 af 5 kampe.
  • Everton ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Everton ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Everton har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Everton har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe.

Form Brentford mod Everton

Brentford fortsat skidt kørende.

Brentford ankommer til kampen på søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Bare ét point forhindrer Brentford i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-1 og 1-2 mod Burnley og Norwich. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 3-3 mod Newcastle.

Everton fastlåst i elendig stime.

Brentford vil efterhånden være desperate efter at få sat en stopper for den elendige serie af resultater, de har gang i. Bare ét point forhindrer Everton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-1 af Wolves, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Tottenham. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Manchester City, som satte sig igennem med 3-0.

På papiret virker parterne forholdsvis jævnbyrdige, men bedømt ud fra deres seneste præstationer ligner hjemmesejr til Brentford det bedste spil til 2.35 på oddset. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.35, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Brentford 43% chance for at banke Everton. En pointdeling betaler 3.30 i gevinst på oddset, hvor imod Everton udbetaler 3.15 i gevinst på oddset for en sejr.

Brentford v Everton Indbyrdes historik

Eftersom de to klubber aldrig tidligere har spillet i den bedste række samtidig, er det første gang, at Brentford møder Everton i Premier League.

Stilling i Premier League

Topscorer i form

Hold øje med Ivan Toney når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Brentford, mens sæsontotalen læser 3 kasser lige nu.

Andros Townsend har stået det rette sted 1 gange i seks kampe for The Toffees, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 3 mål.