Brentford mod Everton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brentford tager på hjemmebanen Gtech Community Stadium imod Everton, der kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 3 point og 9 pladser.

Brentford har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Everton er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Everton præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Everton.

  • Brentford scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • Brentford har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Brentford scorede i 7 af deres seneste 8 hjemmekampe
  • Brentford har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Der er ikke scoret imod Brentford i 6 af de seneste 8 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Everton i 25 af de seneste 27 udekampe
  • Everton har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Everton i 9 af de seneste 10 kampe
  • Everton har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
  • I 3 af de seneste 4 udekampe Everton har spillet, har begge hold scoret

Form Brentford mod Everton

Brentford har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Manchester United med 4-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-2 mod Fulham. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-2 over Colchester.Brentford præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Gtech Community Stadium. De spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag, mens de indkasserede 2 og scorede 12 mål.

Everton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-1 mod Aston Villa, hvorefter de opnåede 1-1 mod Nottingham F.. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-1 i opgøret mod Fleetwood.De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Everton går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen.Everton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv 6.

Brentford vs Everton – Seneste nyt

Brentford kan have op til 3 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Everton.

Sergi Canos, Ethan Pinnock og Kristoffer Vassbakk Ajer er blandt de 3 spillere, som mangler for Brentford på lørdag.

Everton må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele 3 har skavanker af varierende art.Blandt de fraværende spillere i Everton-truppen, er Allan i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Abdoulaye Doucouré, Ben Godfrey, Yerry Mina, André Gomes, Dominic Calvert-Lewin og Andros Townsend bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Everton, når de drager til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Everton – indbyrdes historik

Brentford ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 1-0 og 3-2 i deres seneste to opgør mod Everton.Brentford vandt 3 af deres foregående 4 kampe mod Everton, mens sidstnævnte vandt 1 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.50 i skrivende stund.

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Ivan Toney, der viser god form for Brentford. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Everton.

Brentford høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag i denne serie. Everton sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 6 nederlag.Ud af deres seneste 10 kampe på Gtech Community Stadium vandt Brentford 5 af dem uden at lukke mål ind.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 2 kampe mellem disse to hold. Brentford præsterede et gennemsnit på 2 mål, mens Everton snittede 1 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe.Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Brentfords seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.7 mål i gennemsnit.Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.