Brentford mod Fulham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Fulham kommer til Gtech Community Stadium til et opgør i Premier League på lørdag, håber Brentford at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Brentford har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

Fulham kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

Brentford har vundet ni sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden 18 kampe i denne sæson i Premier League.

Fulham har indtil videre præsteret 12 sejre og syv uafgjorte samt 16 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Brentford scorede i 28 af deres seneste 30 hjemmekampe i Premier League
  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • Brentford scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe Brentford har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Brentford scorede i 15 af deres seneste 17 kampe i Premier League
  • 12 af Fulham’s seneste 14 udekampe havde over 2.5 mål
  • Fulham har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Fulham i 17 af de seneste 19 udekampe
  • 9 af Fulham’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • 9 af Fulham’s seneste 11 kampe i Premier League havde over 2.5 mål

Form Brentford mod Fulham

I deres seneste tre kampe formåede Brentford først at banke Sheffield United med 2-0. Herefter nedlagde de også Luton med 1-5, inden stimen stoppede mod Everton, der vandt en 1-0 sejr. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Brentford har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Brentford var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens tre sluttede uafgjort og de led to nederlag. De stod selv for syv mål, men indkasserede samtidig ti.

De seneste tre kampe har for Fulham givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke West Ham med 0-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-3 mod Liverpool. Deres seneste opgør, mod Crystal Palace, indbragte et point i en 1-1 kamp. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Fulham to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede 11 mål.

Brentford noterede sig 16 point efter fem sejre i deres seneste ti kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 19 mål, men indkasserede også 12 selv. Fulham sikrede sig fire sejre fra 16 scorede mål og 14 indkasserede i deres seneste ti kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 15 point til kontoen.

Brentford vs Fulham – Seneste nyt

Brentford kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Fulham på lørdag.

Joshua Dasilva, Bryan Mbeumo, Aaron Hickey, Kevin Schade og Rico Henry er blandt de fem spillere, som mangler for Brentford den kommende lørdag.

Fulham ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på lørdag møder Brentford. Blandt de fraværende spillere i Fulham-truppen, er Calvin Bassey i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Kenny Tete og Raul Jimenez, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Fulham – indbyrdes historik

Brentford sikrede sig alle tre point i 4 af deres seneste 5 hjemmekampe mod Fulham. Brentford ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-2 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Fulham. Brentford vandt seks af deres foregående ti kampe mod Fulham, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort.

Brentford scorede mindst én gang i de seneste 11 indbyrdes opgør mod Fulham i Premier League. Begge hold scorede i to af de seneste tre kampe mellem Brentford og Fulham.

Brentford mod Fulham Spiltips

Brentford høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led fire nederlag i denne serie. Fulham sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fem nederlag. Fulham lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Brentford præsterede to clean sheets i deres seneste 10 kampe på Gtech Community Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Brentford præsterede et gennemsnit på 2.67 mål, mens Fulham snittede 1.67 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Brentfords sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Fulham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.