Brentford mod Leeds i Premier League runde 38 – optakt, odds og spilfiduser

Brentford lægger beslag på placeringen som nummer 11 i Premier League med 46 point for deres første 37 kampe. Differencen til Leeds er 11 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 17 i tabellen for 37 kampe.

Brentford har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 2 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 20 gange, mens de indkasserede 10 mål. Det er lig med 1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Leeds vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 11 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 17 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.7 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Leeds.

  • Brentford har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Brentford har ikke tabt deres seneste 4 hjemmekampe
  • Brentford scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
  • Der er ikke scoret imod Brentford i de seneste 4 hjemmekampe
  • Brentford vandt 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Leeds i 21 af de seneste 23 kampe
  • Der er scoret imod Leeds i 10 af de seneste 12 udekampe
  • Leeds tabte deres seneste 3 kampe
  • Leeds har ikke vundet deres seneste 4 kampe
  • Leeds har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste udekampe

Form Brentford mod Leeds

Brentford fortsætter pointhøsten.

Brentford har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-0 til Manchester United. De svarede stærkt igen mod Southampton, som blev slået 3-0, før de sejrede 3-2 over Everton.

Leeds håber på frisk start.

Bare ét point forhindrer Leeds i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-1 og 0-3 mod Arsenal og Chelsea. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Brighton.

Brentford v Leeds Indbyrdes historik

Hverken Brentford eller Leeds formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 2-2 kamp. Bookmakerne har Brentford som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.25, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Brentford 44% chance for at banke Leeds. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod Leeds udbetaler 2.90 i gevinst på oddset for en sejr. Brentford går ind til opgøret med en historik mod Leeds, der siger 0-1-0 for deres seneste 1 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 38 fortæller os, hvor Brentford og Leeds ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Brentford Community Stadium.

Der var gevinst på over 2.5 mål i 7 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1mål i disse kampe.

Brentford mod Leeds – Formstærke spillere

Pontus Jansson har været stærk for Brentford i den senere tid med 2 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Leeds håber, at Rodrigo kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.