Brentford mod Leeds – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brentford byder velkommen til Leeds i Premier League den kommende lørdag på Gtech Community Stadium.

Brentford har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 14 mål. Det er lig med 1.4 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

Leeds er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Leeds præsterede 1 “clean sheet”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Brentford scorede mindst ét mål i deres seneste 8 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Leeds.

  • Brentford scorede i 13 af deres seneste 14 kampe
  • Brentford har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Brentford scorede i 8 af deres seneste 9 hjemmekampe
  • Brentford har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Leeds i 16 af de seneste 18 udekampe
  • Der er scoret imod Leeds i 13 af de seneste 15 kampe
  • Leeds har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Leeds scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Leeds har spillet, har begge hold scoret

Form Brentford mod Leeds

Brentford ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Colchester med 0-2 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Everton. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Crystal Palace.Brentford vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 2 uafgjorte og 1 nederlag. De scorede 11mål, men lukkede også 3 ind.

De seneste tre kampe har for Leeds givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Barnsley med 3-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-0 mod Brighton. Deres seneste opgør, mod Everton, indbragte et point i en 1-1 kamp.Leeds kommer sandsynligvis til at være involveret i nedrykningskampen i den kommende sæson. De ved, at alle point er dyrebare, hvorfor de bør 100 procent klar fra start.I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Leeds to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 6 og scorede 8 mål.

Brentford vs Leeds – Seneste nyt

Brentford kan have op til 4 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Leeds.

Pontus Jansson, Sergi Canos, Ethan Pinnock og Kristoffer Vassbakk Ajer er alle ude af truppen, som Brentford tager imod Leeds med på Gtech Community Stadium.

Leeds ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på lørdag møder Brentford.

Liam Cooper, Junior Firpo, Luke Ayling og Stuart Dallas bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Leeds, når de drager til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Leeds – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Leeds med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag.Brentford vandt 3 af deres foregående 10 kampe mod Leeds, mens sidstnævnte vandt 4 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.60 i skrivende stund.

Ivan Toney fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i Premier League for Brentford. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på lørdag. Gamblere vil også have et godt øje til Rodrigo i håb om, at han kan føje til de 4 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Premier League for Leeds.

Brentford var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 3 gange. De led også 2 nederlag i denne serie. Leeds sejrede i 4 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag.Leeds præsterede blot at holde rent bur i 6 af deres seneste 10 udekampe. Brentford formåede at holde rent bur i 2 af deres seneste 10 hjemmekampe på Gtech Community Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 2 kampe mellem disse to hold. Brentford præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Leeds snittede 2 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe.Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Brentfords seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål på vejen.Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2 mål i disse kampe.