Brentford mod Leicester i Premier League runde 9 – optakt, odds og spilfiduser

Rampelyset er på både Brentford og Leicester, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på Brentford Community Stadium den kommende søndag. Som nummer 9 har Brentford formået at skrabe 12 point sammen for 8 kampe. Med 11 point har Leicester for 8 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 11 i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford vs Leicester.

  • Brentford ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Brentford kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Brentford har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • Brentford har scoret i seneste 4 af 6 kampe.
  • Leicester er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 10 of 12 seneste Leicester kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Leicester har scoret i de seneste 11 udebane kampe i træk;
  • Leicester har indkasseret mål i de seneste 11 udebane kampe i træk.

Form Brentford vs Leicester

Brentford fortsætter pointhøsten.

Brentford vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Brentford har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 3-3 kamp mod Liverpool, før de sejrede 2-1 mod West Ham. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-0 nederlag mod Chelsea.

The Foxes vanskelige at nedbryde.

Leicester går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Leicester er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Crystal Palace, før de bankede Manchester United med 4-2. Senest blev Spartak Moskva nedlagt i en 3-4 sejr.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Brentford38% chance for at tage tre point mod Leicester. Det svarer til, at man får 2.65 på oddset for sejr til Brentford, mens uafgjort giver 3.35 gange igen. Et væddemål på en udesejr til The Foxes betaler dig pengene 2.75 gange igen på oddset.

Brentford v Leicester Indbyrdes historik

Det er første gang i de respektive klubbers historie, at Brentford står overfor The Foxes i Premier League .

Stilling i Premier League

Manden med målnæsen

Hold øje med Ivan Toney når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Brentford, mens sæsontotalen læser 2 kasser lige nu.

Jamie Vardy har stået det rette sted 5 gange i seks kampe for Leicester, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.