Brentford mod Leicester – Optakt, Spilfiduser, Odds

Leicester gæster Gtech Community Stadium på lørdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Brentford.

Brentford er placeret som nummer 8 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 41 point til samlingen. Leicester har opnået 24 point, hvilket placerer dem som nummer 16 efter 26 runder.

Brentford har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede seks mål. Det er lig med 0.6 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fem gange.

Leicester er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens Leicester præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

Brentford har vundet ti sejre, mens de har spillet 11 uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i Premier League. Brentford er i færd med en imponerende stime af 9 kampe i træk på Gtech Community Stadium nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Leicester har indtil videre præsteret syv sejre og tre uafgjorte samt 16 nederlag i Premier League. Leicester led nederlag i deres seneste 4 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Leicester.

  • Brentford har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Brentford har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • 7 af Brentford’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • Brentford scorede i 9 af deres seneste 10 hjemmekampe
  • 6 af Brentford’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • Leicester var i tabte de seneste 5 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • 10 af Leicester’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • Leicester tabte deres seneste 5 kampe
  • Der er scoret imod Leicester i 13 af de seneste 15 kampe
  • Leicester har ikke vundet deres seneste 5 kampe

Form Brentford mod Leicester

Brentford har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Fulham med 3-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Everton. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-2 over Southampton. Brentford præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 14 i kassen selv, mens de lukkede seks mål ind.

Leicester har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-2 af Blackburn, før Southampton satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Chelsea, der satte sig igennem med 1-3. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Leicester to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede ti og scorede syv mål.

Brentford tog 23 point fra deres seneste 15 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet fem sejre af sig efter 22 mål scoret og 15 indkasseret. Brentford scorede 17 mål og indkasserede selv 37 i deres foregående 15 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til en sejre og fem point.

Brentford vs Leicester – Seneste nyt

Brentford kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Leicester.

Pontus Jansson, Ivan Toney, Frank Onyeka, Shandon Baptiste og Aaron Hickey er blandt de fem spillere, som mangler for Brentford den kommende lørdag.

Leicester må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fem har skavanker af varierende art.

Boubakary Soumare, Kiernan Dewsbury-Hall, Dennis Praet, Jonny Evans, James Maddison, James Justin, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Leicester, når de drager til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Leicester – indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Brentford senest mødte Leicester i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 2-2 pointdeling. Bookmakerne har Brentford som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.91, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Brentford52% chance for at banke Leicester. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod Leicester udbetaler 3.75 i gevinst på oddset for en sejr. Brentford går til kampen mod Leicester med en 0-1-2 statistik for deres seneste tre møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Brentford og Leicester blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold scorede i tre af de seneste tre kampe mellem Brentford og Leicester.

Brentford mod Leicester Spiltips

Det kører udmærket for Ivan Toney, som står noteret for 16 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne tre gange i hans seneste seks kampe, så Brentford håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Leicester den kommende lørdag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Ivan Toney til at finde vej til netmaskerne her.

Brentford var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort fire gange. De led også to nederlag i denne serie. Leicester sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. Brentford præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Gtech Community Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Brentford præsterede et gennemsnit på 1.33 mål, mens Leicester snittede 2.01 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Brentfords sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.