Brentford tager kampen op med Liverpool i London

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når The Reds på lørdag møder Brentford. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Brentford lægger beslag på placeringen som nummer 9 i Premier League med 8 point for deres første 5 kampe. Differencen til Liverpool er 5 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 2 i tabellen for 5 kampe.

Bookmakerne giver Brentford 14% chance for at tage tre point mod Liverpool. Det svarer til, at man får 7.00 på oddset for sejr til Brentford, mens aufgjort giver 4.60 gange igen. En væddemål på en udesejr til The Reds betaler dig pengene 1.47 gange igen på oddset.

Brentford går ind til opgøret i Premier League mod The Reds i håb om at lukke hullet op til sidstnævnte i Premier League tabellen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford vs Liverpool.

  • I 5 seneste Brentford kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • I 5 of 5 seneste Brentford kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 15 kampe i træk;
  • Liverpool har vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 9 udebane kampe i træk;
  • Liverpool har vundet i seneste 9 af 10 kampe.

Form Brentford vs Liverpool

Brentford fortsætter pointhøsten.

Brentford går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Brentford præsterede en 1-1 uafgjort mod Aston Villa, hvorefter de noterede et 1-0 nederlag mod Brighton, inden deres seneste kamp resulterede i en 2-0 sejr mod Wolves.

The Reds i fantastisk form.

Liverpool ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. The Reds har i deres forgange tre kampe noteret sig en 3-0 sejr mod Leeds, en 3-2 sejr mod AC Milan i Champions League og senest en 3-0 sejr mod Crystal Palace.

På baggrund af disse stærke præstationer på det seneste virker The Reds til at have en god chance for endnu en sejr mod Brentford.

Brentford v Liverpool Indbyrdes historik

Som nyt hold i Premier League er det således første gang, at Brentford møder Liverpool på dette niveau.

Stilling i Premier League

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Ivan Toney. Han er topscorer for Brentford med 2 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

The Reds krydser til gengæld fingre for, at Mohamed Salah kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 4 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 5 i de seneste seks.