Brentford mod Liverpool – Optakt, Spilfiduser, Odds

Liverpool gæster Gtech Community Stadium den kommende lørdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Brentford.

Liverpool nyder udsigten fra toppen af tabellen med 54 point for 24 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Brentford ligger placeret som nummer 14 i Premier League med 25 point oven på 23 afviklede kampe.

Selvom Brentford halter efter Liverpool med et to-cifret antal point, vil det stadig være et selvtillidsboost af rang at slå topholdet i Premier League. Et boost der kan komme dem til god gavn i de kommende runder. Men tillader gæsterne det?

Brentford kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 21 mål. Det er 2.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Liverpool ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.3 mål pr. kamp, svarende til 23 mål i alt. I egen ende lukkede de ni mål ind, eller 0.9 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fire gange.

Brentford har vundet syv sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i Premier League.

Liverpool har indtil videre præsteret 16 sejre og seks uafgjorte samt to nederlag i Premier League. Liverpools seneste 5 kampe bød på over 3.5 mål.

Vores tip

  • Brentford scorede i 24 af deres seneste 25 hjemmekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Brentford i de seneste 14 kampe
  • I 10 af de seneste 11 kampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Brentford i de seneste 12 kampe i Premier League
  • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe Brentford har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Liverpool scorede i 50 af deres seneste 51 kampe
  • Liverpool scorede i deres seneste 26 udekampe
  • Liverpool har ikke tabt 32 af 34 af deres seneste kampe i Premier League
  • Liverpool scorede i 32 af deres seneste 33 kampe i Premier League
  • Liverpool scorede i deres seneste 16 udekampe i Premier League

Form Brentford mod Liverpool

Brentford har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Tottenham tabte de 3-2, Manchester City også viste sig for stærke i en 1-3 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Brentford formåede at vinde 0-2 over Wolverhampton. Brentford vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort nul gange og tabte fire, mens de scorede ni og lukkede 13 mål ind.

Liverpool har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Chelsea med 4-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-1 mod Arsenal. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-1 over Burnley. Liverpool vandt fire af deres foregående seks udekampe i Premier League, samt spillede uafgjort en gang og med en nederlag. De lukkede fem mål ind og scorede selv 12.

Brentford opnåede nul sejre og en point i de seneste syv kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede syv gange i disse kampe, men lukkede også selv 16 ind.

Brentford vs Liverpool – Seneste nyt

Brentford kan i værste fald risikere at have hele fem spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp. Med to spillere i karantæne er Brentford tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Yoane Wissa og Frank Onyeka sidder i straffeboksen.

Joshua Dasilva, Bryan Mbeumo, Aaron Hickey, Kevin Schade og Rico Henry er blandt de fem spillere, som mangler for Brentford på lørdag.

Liverpool må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fem har skavanker af varierende art. Ibrahima Konate og Alexis Mac Allister er ikke tilgængelige for Liverpool på lørdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Alisson Becker, Conor Bradley, Thiago Alcantara, Dominik Szoboszlai, Mohamed Salah, Ben Doak, Joel Matip, Stefan Bajcetic og Trent Alexander-Arnold, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Liverpool – indbyrdes historik

Med sejre på 3-0 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Brentford ser Liverpool uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Liverpool kørte virkelig hen over Brentford, da de senest stod overfor hinanden og førstnævnte vandt med hele 3-0.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes Premier League opgør mellem Brentford og Liverpool blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i to af de seneste fem kampe mellem Brentford og Liverpool.

Brentford mod Liverpool Spiltips

Neal Maupay har tre mål i seks Premier League kampe for Brentford, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Liverpool. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Diogo Jota, der har banket fem mål ind i Premier League.

Brentford høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fem nederlag i denne serie. Liverpool sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt tre nederlag. Brentford har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Gtech Community Stadium, da de kun noterede sig en sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Brentford præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Liverpool snittede 2.2 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Brentfords seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Liverpool spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.8 mål i disse kampe.