Brentford mod Liverpool – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brentford har fordel af hjemmebane på Gtech Community Stadium, når Liverpool kommer forbi den kommende mandag til et opgør i Premier League.

Der er blevet scoret flittigt i Liverpools seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 9 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie den kommende mandag.

Brentford kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 4 gange.

Liverpool har stået for 1.8 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende mandag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 13 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 2 gange.

Brentford er noteret for 5 sejre, og har desuden spillet 8 uafgjorte, ligesom det er blevet til 4 nederlag i Premier League i denne sæson. Brentford tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

Liverpool har indtil videre præsteret 8 sejre og 4 uafgjorte samt 4 nederlag i Premier League. Liverpool er noteret for 4 sejre på stribe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Liverpool.

  • I de seneste 8 kampe i træk Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 7 Brentford kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Brentford har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • Brentford har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
  • I de seneste 7 kampe i træk Liverpool har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 6 Liverpool kampe, har summen af mål været over 3.5
  • 9 af Liverpool’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • 9 af Liverpool’s seneste 11 udekampe havde over 2.5 mål

Form Brentford mod Liverpool

Brentford virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Manchester City, der blev nedlagt 1-2. Herefter spillede de 2-2 mod Tottenham, hvorpå West Ham blev besejret 0-2. Brentford opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 3 gange og led 1 nederlag, mens de scorede10 og lukkede 8 mål ind.

Liverpool har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-2 til Manchester City. De svarede stærkt igen mod Aston Villa, som blev slået 1-3, før de sejrede 2-1 over Leicester. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Liverpool to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 8 og scorede 8 mål.

Brentford har opnået 11 point fra deres seneste 8 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt 3 kampe med en score på 13 mål for og 14 imod. Liverpool vandt 3 sejre i deres foregående 7 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 13 mål og lukkede 12 ind. Dette indbragte dem 11 point.

Brentford vs Liverpool – Seneste nyt

Brentford kan have op til 5 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Liverpool den kommende mandag.

Frank Onyeka, Shandon Baptiste, Kristoffer Vassbakk Ajer, Aaron Hickey og Thomas Strakosha er blandt de 5 spillere, som mangler for Brentford den kommende mandag.

Liverpool må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele 5 har skavanker af varierende art.

Det er navne som Fabinho, James Milner, Curtis Jones, Roberto Firmino, Diogo Jota, Luis Diaz og Arthur, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Liverpool – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb The Reds med de tre point i en 3-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på mandag. Liverpool besejrede Brentford 3-0 i deres seneste duel, og bookmakerne byder ind med odds 1.53 på en ny sejr til førstnævnte.

Begge hold scorede i 1 af de seneste 2 kampe mellem Brentford og Liverpool.

Brentford mod Liverpool Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Mohamed Salah, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 4 gange i de seneste seks kampe i Premier League for Liverpool. Hans sæsontotal i Premier League siger 7 mål. Med 4 mål i seks kampe for Brentford i Premier League, er Ivan Toney også en spiller, der er værd at holde øje med.

Brentford vandt beskedne 3 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 5 gange, mens de tabte 2 kampe. Gæsterne fra Liverpool vandt 4 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 1 sluttede remis. De tabte desuden 5 af disse udekampe. Brentford har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Gtech Community Stadium, da de kun noterede sig 2 sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 2 kampe mellem disse to hold. Brentford præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Liverpool snittede 3 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i 8 af Brentfords forudgående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.9 mål i løbet af denne serie. Over 2.5 blev der scoret i 9 af de forrige 10 kampe, som Liverpool spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.3 mål i disse kampe.