Brentford mod Luton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Luton står overfor Brentford den kommende lørdag i et Premier League møde på Gtech Community Stadium.

Brentford går ind til runde 14 som nummer 11 i Premier League tabellen med 16 point på kontoen. Med 13 runder bag dem har Luton samlet ni point, hvilket giver dem en placering som nummer 17 i stillingen.

Brentford kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Luton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste syv opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 14 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.4 pr. kamp. De holdt målet rent nul gange i denne stime.

Brentford er noteret for fire sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i Premier League i denne sæson.

Luton kigger på to sejre, samt tre uafgjorte såvel som otte nederlag i Premier League. Luton kiksede med at holde buret rent i deres seneste 13 kampe.

Vores tip

  • Der er scoret imod Brentford i 10 af de seneste 12 kampe
  • 6 af Brentford’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • Brentford har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • 4 af Brentford’s seneste 5 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Luton i de seneste 16 kampe
  • Der er scoret imod Luton i de seneste 10 udekampe
  • Luton har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
  • Luton var i tabte 6 af deres seneste 8 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • 9 af Luton’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål

Form Brentford mod Luton

Brentford har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 3-2 sejr over West Ham. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 3-0 til Liverpool, siden 0-1 mod Arsenal. Brentford opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scoredeti og lukkede ni mål ind.

Luton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Liverpool sluttede 1-1, hvorpå et 1-0 nederlag mod Manchester United fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Crystal Palace blev nedlagt med 2-1. Luton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv fem.

Brentford noterede sig syv point efter to sejre i deres seneste fire kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ni mål, men indkasserede også fem selv.

Brentford vs Luton – Seneste nyt

Brentford kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Luton den kommende lørdag. Ivan Toney får en fridag fra Brentford-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Nathan Collins, Aaron Hickey, Rico Henry, Mikkel Damsgaard og Joshua Dasilva er alle ude af truppen, som Brentford tager imod Luton med på Gtech Community Stadium.

I værste fald må Luton finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Issa Kabore, Cauley Woodrow, Reece Burke, Mads Juel Andersen, Albert Sambi Lokonga og Daniel Potts bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Luton, når de drager til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Luton – indbyrdes historik

Brentford vandt fem af deres seneste ti kampe mod Luton, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten endte uafgjort.

Brentford mod Luton Spiltips

Selvom han blot var to gange på tavlen i sine seneste seks kampe, har Bryan Mbeumo trods alt stadig tegnet sig for seks mål i denne Premier League sæson. En total han håber at udvide mod outsiderne fra Luton.

Brentford høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led fire nederlag i denne serie. Luton sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt syv nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Brentford holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Luton præsterede et rent i nul af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Brentfords sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fem af de seneste ti kampe, som Luton spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål undervejs i processen.