Brentford mod Manchester City i Premier League runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Brentford Community Stadium på onsdag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at The Sky Blues som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Brentford.

Brentford indtager en plads som nummer 13 i tabellen med 20 point efter 17 kampe. På de 17 runder Manchester City har afviklet, har de indsamlet 47 point og ligger nummer 1 i stillingen.

The Sky Blues er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Brentford, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende onsdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Brentford ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 8 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Manchester City kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 3 mål pr. kamp, svarende til 30 mål i alt. De måtte finde sig i 8 scoringer imod, eller et snit på 0.8 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Manchester City.

  • Der er scoret imod Brentford i 11 af de seneste 12 kampe
  • Brentford scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Brentford har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Brentford har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Manchester City vandt 10 af 11 af deres seneste kampe
  • Manchester City scorede i deres seneste 11 kampe
  • Manchester City har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste kampe
  • I 7 af de seneste 9 udekampe Manchester City har spillet, har begge hold scoret
  • Der er ikke scoret imod Manchester City i de seneste 3 kampe

Form Brentford mod Manchester City

Brentford drømmer om at stoppe ringe stime.

Brentford har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over Watford. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-0 til Chelsea, siden 2-0 mod Brighton.

Manchester City er på rekordjagt.

Manchester City har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Leeds nedlagt 7-0, hvorpå Newcastle blev fejet til side med 0-4. Senest gik formen ud over Leicester, der blev slået med 6-3.

Brentford v Manchester City Indbyrdes historik

Det er første gang i de respektive klubbers historie, at Brentford står overfor The Sky Blues i Premier League .

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Brentford og Manchester City hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 20. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på onsdag på Brentford Community Stadium i vente.

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Ivan Toney. Han er topscorer for Brentford med 4 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe.

Manchester City krydser til gengæld fingre for, at Bernardo Silva kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 7 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.