Brentford mod Manchester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brentford nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Manchester City kommer forbi den kommende mandag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Manchester City er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 46 point sammen på deres første 21 kampe. Brentford er 22 point efter i stillingen med 21 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 15 i stillingen.

Der er blevet scoret flittigt i Brentfords seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 5 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på mandag.

Brentford kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 22 mål. Det er 2.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

For for deres næste Premier League kamp, er Manchester City i enestående målform. I deres seneste 10 ti kampe bankede de i gennemsnit2.3 i netmaskerne. En yderst respektabel total på 23 mål, mens de samtidig indkasserede 16 mål. Det sidste giver et snit på 1.6 mål imod pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Brentford er noteret for seks sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i Premier League i denne sæson. Brentford lukkede mål ind i deres foregående 11 kampe på stribe.

Manchester City har indtil videre præsteret 14 sejre og fire uafgjorte samt tre nederlag i Premier League. Manchester City er noteret for 4 sejre på stribe.

Vores tip

  • Brentford scorede i 22 af deres seneste 23 hjemmekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Brentford i de seneste 11 kampe
  • Brentford var i tabte 7 af deres seneste 8 kampe i Premier League involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • I 7 af de seneste 8 kampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe Brentford har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Manchester City har ikke tabt 18 af 19 af deres seneste kampe
  • Manchester City scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • Manchester City var i vandt de seneste 4 ude kampe i træk involveret i opgør med flere end 2.5 mål
  • Manchester City var i vandt 8 af deres seneste 9 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Manchester City scorede i 18 af deres seneste 20 kampe i Premier League

Form Brentford mod Manchester City

Brentford har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Wolverhampton, før de sejrede 3-2 mod Nottingham Forrest. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-2 nederlag mod Tottenham. Brentford vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til nul uafgjorte og tre nederlag. De scorede 11 mål, men lukkede også 12 ind.

Manchester City har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Newcastle nedlagt 2-3, hvorpå Tottenham blev fejet til side med 0-1. Senest gik formen ud over Burnley, der blev slået med 3-1. Manchester City vandt fire af deres foregående seks udekampe i Premier League, samt spillede uafgjort en gang og med en nederlag. De lukkede ni mål ind og scorede selv 15.

Brentford opnåede en sejre og fire point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede otte gange i disse kampe, men lukkede også selv 13 ind. Manchester City vandt syv af deres seneste syv opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Premier League. De scorede 17 og indkasserede selv fire mål, hvilket samlet indbragte 21 point.

Brentford vs Manchester City – Seneste nyt

Brentford kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende mandag skal i kamp mod Manchester City. Ivan Toney behøver ikke klæde om, når Brentford næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Bryan Mbeumo, Aaron Hickey, Kevin Schade og Rico Henry er blandt de fire spillere, som mangler for Brentford den kommende mandag.

Manchester City ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på mandag møder Brentford.

Det er navne som Manuel Akanji, Mateo Kovacic og Jack Grealish, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Manchester City – indbyrdes historik

Brentford ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Manchester City. Både Brentford og Manchester City vandt blot to af deres seneste to opgør, mens forbløffende nul kampe sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste pris for en remis ligger i odds 4.33 netop nu.

I en af de tidligere fire kampe mellem Brentford og Manchester City scorede begge hold.

Brentford mod Manchester City Spiltips

Med to mål i de seneste seks kampe har Neal Maupay været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Manchester City. Hos gæsterne går Julian Alvarez efter at føje yderligere til hans samling af fire mål i hans seneste kampe.

Brentford vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Manchester City vandt otte af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden en af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Brentford på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Manchester Citys seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Brentford præsterede et gennemsnit på 0.75 mål, mens Manchester City snittede en mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Brentfords sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af de 10 seneste kampe, som Manchester City spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 2.9mål pr. kamp i denne serie.