Nørgaard og Brentford tager kampen op mod Manchester United i Premier League

Brentford har fordel af hjemmebane på Brentford Community Stadium, når Manchester United kommer forbi den kommende tirsdag til et opgør i Premier League.

Som nummer 10 har Brentford formået at skrabe 20 point sammen for 16 kampe. Med 27 point har The Red Devils for 16 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 5 i Premier League.

Brentford har brug for en sejr den kommende tirsdag for at lukke afstanden til The Red Devils i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Brentford ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 8 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Manchester United ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Manchester United.

  • Brentford har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • Brentford har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Brentford kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Der er scoret imod Brentford i de seneste 6 af 8 kampe.
  • Manchester United har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Manchester United har scoret i de seneste 10 udebane kampe i træk;
  • Manchester United har scoret i seneste 8 af 10 kampe.

Form Brentford mod Manchester United

Brentford håber på yderligere point til samlingen.

Brentford har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-0 mod Tottenham, hvorefter de opnåede 2-2 mod Leeds. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-1 i opgøret mod Watford.

The Red Devils bøjer sig ikke.

Manchester United går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Manchester United virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Crystal Palace, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 1-1 mod BSC Young Boys, hvorpå Norwich blev besejret 0-1.

 

Brentford v Manchester United Indbyrdes historik

Eftersom de to klubber aldrig tidligere har spillet i den bedste række samtidig, er det første gang, at Brentford møder Manchester United i Premier League.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Brentford og Manchester United hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 17. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende tirsdag på Brentford Community Stadium i vente.

Flere mål i vente

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Ivan Toney. Han er topscorer for Brentford med 4 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

The Red Devils krydser til gengæld fingre for, at Cristiano Ronaldo kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 7 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 4 i de seneste seks.