Brentford mod Manchester United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Manchester United kommer til Gtech Community Stadium til et opgør i Premier League den kommende lørdag, håber Brentford at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Brentford kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 23 mål. Det er 2.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Manchester United rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 16 gange, eller 1.6 gange pr. kamp, hvor de præsterede to clean sheets.

Brentford er noteret for syv sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til 17 nederlag i Premier League i denne sæson. Brentford har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Manchester United kigger på 15 sejre, samt to uafgjorte såvel som 11 nederlag i Premier League. Manchester United bragte sig på måltavlen i deres seneste 10 kampe i træk.

Vores tip

  • Brentford scorede i 26 af deres seneste 27 hjemmekampe i Premier League
  • I 12 af de seneste 14 kampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • I 12 af de seneste 14 hjemmekampe Brentford har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • I de seneste 8 hjemmekampe i træk Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • 11 af Brentford’s seneste 12 hjemmekampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • Manchester United scorede i deres seneste 13 kampe
  • Manchester United scorede i deres seneste 10 kampe i Premier League
  • 9 af Manchester United’s seneste 10 kampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • I 8 af de seneste 10 kampe Manchester United har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • I de seneste 5 udekampe i træk Manchester United har spillet i Premier League, har begge hold scoret

Form Brentford mod Manchester United

Brentford har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Chelsea, hvorefter de mod Arsenal tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Burnley, der vandt 2-1. Brentford præsterede kun én sølle sejr på Gtech Community Stadium af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort en og tabte fire af disse, hvori de scorede ni mål og lukkede 17 ind.

Manchester United har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Manchester City gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-1. De revancherede de med en sejr på 2-0 over Everton, inden de senest spillede 2-2 mod Liverpool. Manchester United vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede 12 mål.

Brentford opnåede nul sejre og en point i de seneste ti kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede ni gange i disse kampe, men lukkede også selv 23 ind. Manchester United vandt otte af deres seneste ni opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Premier League. De scorede 17 og indkasserede selv syv mål, hvilket samlet indbragte 24 point.

Brentford vs Manchester United – Seneste nyt

Brentford kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Manchester United på lørdag. Sergio Reguilon behøver ikke klæde om, når Brentford næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Joshua Dasilva, Bryan Mbeumo, Aaron Hickey, Kevin Schade og Rico Henry er blandt de fem spillere, som mangler for Brentford den kommende lørdag.

Manchester United må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fem har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Manchester United-truppen, er Andre Onana i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Luke Shaw, Lisandro Martinez, Aaron Wan-Bissaka, Anthony Martial, Mason Mount, Antony og Tyrell Malacia, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Manchester United – indbyrdes historik

Med sejre på 2-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Brentford ser Manchester United uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Manchester United vandt fire af deres foregående seks kampe, mens Brentford vandt en sejre i seks opgør. Manchester United kan spilles til odds 2.25 hos spilselskaberne.

I 5 af de seneste 6 indbyrdes Premier League opgør mellem Brentford og Manchester United blev der scoret mindst tre mål. I to af de tidligere fem kampe mellem Brentford og Manchester United scorede begge hold.

Brentford mod Manchester United Spiltips

Yoane Wissa har tre mål i seks Premier League kampe for Brentford, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Manchester United. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Rasmus Hoejlund, der har banket fire mål ind i Premier League.

Brentford høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fem nederlag i denne serie. Manchester United sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt tre nederlag. Manchester United burde være i stand til at få scoret på lørdag, da Brentford ikke formåede at holde buret rent én eneste gang i de foregående 10 kampe på Gtech Community Stadium. Gæsterne præsterede selv tre clean sheets in deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Brentford præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Manchester United snittede 1.8 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der var over 2.5 mål i otte af Brentfords foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.5 mål i processen. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 2.4 mål.