Thomas Frank og Brentford i intenst London-derby

Brentford er klare favoritter, når de har besøg af Millwall lørdag den 17. kl. 13:30 på Brentford Community Stadium i Championship. Tre point til favoritholdet betaler 1.57 i gevinst på oddset. Med en placering som nummer 3 i tabellen har Brentford samlet 73 point efter 40 kampe. På 58 point befinder Millwall sig rangeret som nummer 9 for lige så mange kampe.

I deres nuværende form vil Brentford sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod Millwall.

Brentford bøjer sig ikke.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Brentford igennem de seneste ugers kampe. Brentford spillede 1-1 mod Huddersfield, hvorefter de opnåede 0-0 mod Birmingham, inden de smadrede Preston 5-0 i deres seneste kamp.

Med 3 sejre i de seneste 6 kampe siden februar har formen hjemme været godkendt for Brentford på det sidste. De burde ikke få alt for store problemer med at nappe endnu en sejr den kommende lørdag.

Millwall inde i god stime.

Millwall måtte notere sig et skuffende nederlag i klubbens seneste kamp i Championship. Bortset fra dette tilbageskridt har resultaterne ellers været særdeles positive i den senere tid. I deres tre foregående kampe vandt Millwall 1-0 mod Rotherham, hvorefter de tog en 2-1 sejr mod Stoke for senest at lide et 3-0 nederlag mod Swansea.

Millwall kan tage anstændige 3 sejre i de seneste 6 ude kampe siden februar med ind til deres kommende kamp. Ikke desto mindre ligner den næste udekamp en stor mundfuld for Millwall.

Brentford vs Millwall h2h

Head-2-Head

Målfest ligger ikke i kortene

Hverken Brentford eller Millwall formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Championship. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. De seneste 9 kampe mellem Brentford og Millwall har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør. Sejr til Brentford var oftest det mest profitable spil på oddset mod Millwall, idet førstnævnte kan fremvise en 4-3-2 historik.

  • Brentford er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • Brentford er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Brentford kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Brentford har scoret i seneste 7 af 9 kampe.
  • Millwall har scoret i de seneste 11 udebane kampe i træk;
  • Millwall har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Millwall kampe var antal mål UNDER 3.5.