Brentford mod Newcastle – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brentford nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Newcastle kommer forbi på søndag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Brentford kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Newcastle rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.4 mål pr. kamp, 24 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 15 gange, eller 1.5 gange pr. kamp, hvor de præsterede to clean sheets.

Brentford er noteret for ti sejre, og har desuden spillet ni uafgjorte, ligesom det er blevet til 18 nederlag i Premier League i denne sæson.

Newcastle har indtil videre præsteret 17 sejre og seks uafgjorte samt 14 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • I de seneste 4 Brentford hjemmekampe , har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 4 Brentford hjemmekampe i Premier League, har summen af mål været under 2.5
  • Brentford har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • 8 af Brentford’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Brentford’s seneste 10 kampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Newcastle i 24 af de seneste 26 udekampe i Premier League
  • Newcastle scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • Newcastle scorede i 19 af deres seneste 21 kampe i Premier League
  • I 6 af de seneste 8 udekampe Newcastle har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • 6 af Newcastle’s seneste 8 udekampe i Premier League havde over 3.5 mål

Form Brentford mod Newcastle

Brentford har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-0 mod Everton, hvorefter de opnåede 0-0 mod Fulham. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-2 i opgøret mod Bournemouth. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Brentford har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Brentford var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens fire sluttede uafgjort og de led en nederlag. De stod selv for seks mål, men indkasserede samtidig syv.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Newcastle i øjeblikket. Mod Burnley satte de sig igennem i en 1-4 sejr, før de spillede 1-1 mod Brighton. I sidste runde gik de dog ned med 3-2 mod Manchester United. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Newcastle to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede ti mål.

Newcastle noterede sig 20 point efter seks sejre i deres seneste 11 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 29 mål, men indkasserede også 16 selv.

Brentford vs Newcastle – Seneste nyt

Brentford kan have op til fem fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Newcastle.

Joshua Dasilva, Bryan Mbeumo, Aaron Hickey, Kevin Schade og Rico Henry er blandt de fem spillere, som mangler for Brentford på søndag.

Newcastle må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fem har skavanker af varierende art.

Det er navne som Jacob Murphy, Alexander Isak, Joelinton, Nick Pope, Joseph Willock, Matt Targett og Elliot Anderson, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Newcastle – indbyrdes historik

Brentford har ikke vundet en eneste af de seneste 5 opgør mod rivalerne Newcastle. Newcastle vandt 1-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende søndag. Newcastle vandt syv af deres foregående ni kampe, mens Brentford vandt en sejre i ni opgør. Newcastle kan spilles til odds 2.20 hos spilselskaberne.

Newcastle scorede i deres seneste 5 opgør mod Brentford i Premier League. I tre af de tidligere fem kampe mellem Brentford og Newcastle scorede begge hold.

Brentford mod Newcastle Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Alexander Isak været på tavlen fem gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på søndag, skyldes det, at Newcastle håber, at han kan bygge på mod Brentford. Sidstnævnte håber til gengæld på Yoane Wissa til at videreføre den form, som har bragt ham fire mål i hans seneste seks kampe.

Brentford vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fem gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Newcastle vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Newcastle lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Brentford præsterede tre clean sheets i deres seneste 10 kampe på Gtech Community Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Brentford præsterede et gennemsnit på en mål, mens Newcastle snittede 2.6 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Brentfords sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.2 mål i disse kampe.