Rotherham har klart mest på spil i udekamp mod Brentford

Der venter Rotherham en svær kamp, når de brager ind i topholdet Brentford den kommende tirsdag til en kamp i Championship på Brentford Community Stadium. Brentford er placeret nummer 3 i stillingen med 78 point for 43 kampe, og 39 point bagefter efter 42 kampe ligger Rotherham nummer 22.

Nederlag i deres seneste 4 kampe i streg har lagt en seriøs dæmper på humøret i og omkring klubben i Rotherham. Desværre for dem kan der vente yderligere skuffelser, når de skal op imod Brentford på Brentford Community Stadium.

Brentford drømmer om mere.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Brentford, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. I Brentfords 3 sidste kampe har de været igennem i en kedelig 0-0 kamp med Millwall,
hvorefter fulgte en 1-1 uafgjort mod Cardiff, mens de senest udspilede Bournemouth 1-0.

Brentford har leveret som forventet med 2 sejre i de seneste 6 hjemme kampe siden februar. Derfor er de selvfølgelig også bookmakernes store favorit til at sikre tre point den kommende tirsdag.

Rotherham fortsat skidt kørende.

Det er miserable tider for Rotherham, der kan fremvise 4 nederlags på stribe som belønning for deres, indrømmet, beskedne indsats. I Rotherhams 3 sidste kampe har de været igennem et 1-0 nederlag mod Birmingham,
hvorefter fulgte et 2-1 nederlag mod Middlesbrough, mens de senest tabte 1-0 til Barnsley.

Rotherham kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 6 ude kampe siden februar med ind til deres kommende kamp. Ikke desto mindre ligner den næste udekamp en stor mundfuld for Rotherham.

Brentford vs Rotherham h2h

Head-2-Head

Brentford skal udvide sejrsstimen

Brentford vandt 2-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på New York Stadium i december 2020 i Championship. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 9 kampe mellem Brentford og Rotherham. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller. Alt i alt har Brentford haft godt styr på Rotherham igennem et par sæsoner med en 7-0-2 fordel i Championship inden deres kommende møde.

  • Brentford er ubesejret i de seneste 9 kampe i træk;
  • Brentford ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Brentford er ubesejret i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • I 8 of 10 seneste Brentford kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Rotherham United har tabt i de seneste 4 kampe i træk;
  • Rotherham United ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Rotherham United har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Rotherham United har indkasseret mål i seneste 15 af 17 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Brentford giver 1.40 for en sejr, uafgjort betaler 4.50 retur, mens Rotherham giver 7.50 på oddset.