Brentford mod Southampton i Premier League runde 36 – optakt, odds og spilfiduser

Brentford lægger beslag på placeringen som nummer 14 i Premier League med 40 point for deres første 35 kampe. Differencen til Southampton er 0 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 15 i tabellen for 35 kampe.

De går ind til kampen på Brentford Community Stadium som favoritter, og Brentford har udsigt til at skabe lidt afstand til Southampton i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag.

Når det kommer til mål, er Brentford ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Southampton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 9 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 21 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.1 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Southampton.

  • Brentford har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Brentford har ikke tabt deres seneste 3 hjemmekampe
  • Brentford scorede i 6 af deres seneste 8 kampe
  • Brentford har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er ikke scoret imod Brentford i de seneste 3 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Southampton i de seneste 13 udekampe
  • I 8 af de seneste 10 udekampe Southampton har spillet, har begge hold scoret
  • Southampton har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Southampton i 10 af de seneste 11 kampe
  • Southampton har ikke vundet deres seneste 5 udekampe

Form Brentford mod Southampton

Brentford inde i god stime.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Brentford i øjeblikket. Mod Watford satte de sig igennem i en 2-1 sejr, før de spillede 0-0 mod Tottenham. I sidste runde gik de dog ned med 3-0 mod Manchester United.

Southampton håber på frisk start.

Bare ét point forhindrer Southampton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-0 af Burnley, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Brighton. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Crystal Palace, som satte sig igennem med 1-2.

Brentford v Southampton Indbyrdes historik

Southampton havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-1 tilbage i januar 2022 i Premier League. Brentford møder Southampton med en historik imellem klubberne, der siger 0-0-1 for deres seneste 1 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Brentford og Southampton hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 36. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Brentford Community Stadium i vente.

Brentford mod Southampton – Formstærke spillere

Hold godt øje med Yoane Wissa, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Brentford. For gæsterne præsterede James Ward-Prowse 3 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.