Brentford mod Tottenham i Premier League runde 34 – optakt, odds og spilfiduser

Brentford indtager en plads som nummer 11 i tabellen med 39 point efter 33 kampe. På de 33 runder Tottenham har afviklet, har de indsamlet 57 point og ligger nummer 4 i stillingen.

Brentford har brug for en sejr den kommende lørdag for at lukke afstanden til Tottenham i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Brentford ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Tottenham udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste 10 kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.8 kasser pr. kamp, eller 28 mål i alt. De indkasserede også 9 scoringer, eller et snit på 0.9 pr. kamp, hvori de holdt rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Tottenham.

  • Brentford vandt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Brentford scorede i deres seneste 5 kampe
  • Brentford har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Brentford i 5 af de seneste 7 kampe
  • Tottenham vandt deres seneste 4 kampe
  • Tottenham scorede i deres seneste 6 kampe
  • Tottenham har ikke tabt deres seneste 4 kampe

Form Brentford mod Tottenham

Brentford i fantastisk form.

Brentford er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Chelsea nedlagt 4-1, hvorefter det blev 2-0 mod West Ham. Senest måtte også Watford bøje sig i et 2-1 nederlag.

Tottenham inde i god stime.

I deres seneste tre kampe formåede Tottenham først at banke Newcastle med 5-1. Herefter nedlagde de også Aston Villa med 0-4, inden stimen stoppede mod Brighton, der vandt en 0-1 sejr.

Brentford v Tottenham Indbyrdes historik

Tottenham sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 2-0 tilbage i december 2021 i Premier League.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 34 fortæller os, hvor Brentford og Tottenham ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Brentford Community Stadium.

Brentford mod Tottenham – Formstærke spillere

Det er vanskeligt at komme udenom Heung-Min Son, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 6 gange i de seneste seks kampe i Premier League for Tottenham. Hans sæsontotal i Premier League siger 17 mål. Med 6 mål i seks kampe for Brentford i Premier League, er Ivan Toney også en spiller, der er værd at holde øje med.