Brentford mod Tottenham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Premier League kampen på Gtech Community Stadium på mandag er en duel imellem hjemmeholdet Brentford og gæsterne fra Tottenham.

Brentford kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Tottenham ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de 17 mål ind, eller 1.7 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 2 gange.

Brentford har vundet 4 sejre, mens de har spillet 7 uafgjorte og tabte desuden 4 gange i denne sæson i Premier League.

Tottenham har indtil videre præsteret 9 sejre og 2 uafgjorte samt 4 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Tottenham.

  • I de seneste 4 kampe i træk Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • Brentford scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • Brentford har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Brentford har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 3 Brentford kampe, har summen af mål været over 2.5
  • I 6 af de seneste 7 kampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Tottenham i de seneste 8 kampe
  • 8 af Tottenham’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Tottenham’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Tottenham scorede i 9 af deres seneste 11 kampe

Form Brentford mod Tottenham

Brentford ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Nottingham Forrest. Herefter var de oppe imod Gillingham i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Manchester City, som blev nedlagt med 1-2.

Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Brentford kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Brentford vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 3 gange og tabte 1, mens de scorede 9 og lukkede 7 mål ind.

Tottenham har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-2 af Liverpool. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-0 til Nottingham Forest, for så at svare igen med en 4-3 sejr over Leeds. Tottenham blev nævnt blandt medalje-kandidaterne i denne Premier League sæson, og de holder stadig kursen. Tottenham vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 8 mål, mens de samtidig indkasserede 8 mål.

Tottenham vandt 2 sejre i deres foregående 7 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 8 mål og lukkede 12 ind. Dette indbragte dem 7 point.

Brentford vs Tottenham – Seneste nyt

Brentford kan have op til 5 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Tottenham den kommende mandag.

Shandon Baptiste, Kristoffer Vassbakk Ajer, Aaron Hickey, Thomas Strakosha og Pontus Jansson er blandt de 5 spillere, som mangler for Brentford på mandag.

Tottenham ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende mandag møder Brentford.

Richarlison, Rodrigo Bentancur og Ryan Sessegnon bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Tottenham, når de drager til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Tottenham – indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Brentford og Tottenham fandt sted i april 2022. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 0-0. Bookmakerne har Tottenham som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 4.05, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Brentford25% chance for at banke Tottenham. En pointdeling betaler 3.70 i gevinst på oddset, hvor imod Tottenham udbetaler 1.86 i gevinst på oddset for en sejr. Brentford går til kampen mod Tottenham med en 0-1-1 statistik for deres seneste 2 møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Brentford mod Tottenham Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Harry Kane, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 4 gange i de seneste seks kampe i Premier League for Tottenham. Hans sæsontotal i Premier League siger 12 mål. Med 4 mål i seks kampe for Brentford i Premier League, er Ivan Toney også en spiller, der er værd at holde øje med.

Brentford høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 4 gange og led 2 nederlag i denne serie. Tottenham sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 4 nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Tottenham 2 sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Brentfords sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.