Brentford tørster efter sejr over Watford

Rampelyset er på både Brentford og Watford, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på Brentford Community Stadium på fredag.

Brentford ligger nummer 13 i stillingen med 17 point efter at have afviklet 15 kampe. 4 point efter, som nummer 17, finder man Watford placering efter 15 kampe.

Både Brentford og Watford har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er Brentford ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 7 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Watford ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Watford.

  • Brentford har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • Brentford har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Brentford kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Der er scoret imod Brentford i de seneste 5 af 7 kampe.
  • Watford har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Watford har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • Watford har indkasseret mål i de seneste 25 kampe i træk;
  • Watford har indkasseret mål i de seneste 15 udebane kampe i træk.

Form Brentford mod Watford

Brentford håber på frisk start.

Brentford ankommer til kampen den kommende fredag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. De seneste tre kampe har for Brentford givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Everton med 1-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-0 mod Tottenham. Deres seneste opgør, mod Leeds, indbragte et point i en 2-2 kamp.

Watford drømmer om at stoppe ringe stime.

Brentford ankommer til kampen den kommende fredag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Watford har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 4-2 af Leicester, før Chelsea satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Manchester City, der satte sig igennem med 1-3.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. Brentford er dog stadig bookmakernes favorit. 

Brentford v Watford Indbyrdes historik

Det er første gang i de respektive klubbers historie, at Brentford står overfor Watford i Premier League .

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Brentford og Watford hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 16. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på fredag på Brentford Community Stadium i vente.

Formstærk måltyv

Hold øje med Ivan Toney når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Brentford, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.

Emmanuel Dennis har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Watford, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.