Brentford mod West Ham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Både Brentford og West Ham går ind til kampen på lørdag på en placering i midten af tabellen i Premier League. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Gtech Community Stadium.

Brentford er nummer 10 i tabellen med 13 point efter ti kampe, mens West Ham rangerer som nummer 9 med 14 point efter ti kampe.

Brentford har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

West Ham kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 17 mål imod. Det giver et snit på 1.7 pr. kamp, hvori de klarede rent bur en gang.

Brentford har vundet tre sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i Premier League.

West Ham har indtil videre præsteret fire sejre og to uafgjorte samt fire nederlag i Premier League.

Vores tip

  • I de seneste 5 Brentford kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Brentford har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Brentford scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod Brentford i 8 af de seneste 10 kampe
  • Brentford har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
  • I 14 af de seneste 16 udekampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • 14 af West Ham’s seneste 16 udekampe havde over 2.5 mål
  • West Ham scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
  • Der er scoret imod West Ham i 21 af de seneste 23 kampe
  • Der er scoret imod West Ham i 18 af de seneste 20 udekampe

Form Brentford mod West Ham

Brentford har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Manchester United. De svarede stærkt igen mod Burnley, som blev slået 3-0, før de sejrede 0-2 over Chelsea. Brentford vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede ti og lukkede otte mål ind.

West Ham har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-1 af Olympiacos. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-1 til Everton, for så at svare igen med en 3-1 sejr over Arsenal. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt West Ham to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede ni mål.

Brentford vs West Ham – Seneste nyt

Brentford kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod West Ham den kommende lørdag. Ivan Toney behøver ikke klæde om, når Brentford næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Keane Lewis-Potter, Rico Henry, Mikkel Damsgaard, Shandon Baptiste og Joshua Dasilva er alle ude af truppen, som Brentford tager imod West Ham med på Gtech Community Stadium.

Brentford mod West Ham – indbyrdes historik

Brentford har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 4 indbyrdes opgør mod West Ham i Premier League-regi. Brentford ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-0 og 2-0 i deres seneste to opgør mod West Ham. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Brentford vandt fire af de seneste fire opgør, mens West Ham vandt tre af de foregående fire kampe.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Brentford og West Ham blev der scoret højst to mål. I en af de tidligere fire kampe mellem Brentford og West Ham scorede begge hold.

Brentford mod West Ham Spiltips

Mathias Jensen har været den bedste målskytte i Premier League for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Brentford satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. West Ham kigger til gengæld mod Jarrod Bowen i håb om, at han kan udvide totalen på tre mål i hans seneste kampe i Premier League.

Brentford høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. West Ham sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fem nederlag. Brentford har set seks af deres seneste 10 kampe i Gtech Community Stadium gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i otte West Hams seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Brentford præsterede et gennemsnit på to mål, mens West Ham snittede 0.25 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Brentfords seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som West Ham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.