Brentford mod Wolves i Premier League runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Brentford byder Wolves op til dans på lørdag på Brentford Community Stadium stadion.

Brentford er placeret som nummer 14 i tabellen med 23 point efter 22 kampe. Wolves ligger på en placering som nummer 8 i stillingen med 31 point ovenpå deres 22 opgør.

Wolves er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Brentford, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende lørdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Brentford ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Wolves ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 6 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 5 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 6 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Wolves.

  • Der er scoret imod Brentford i 19 af de seneste 20 kampe
  • Brentford tabte 6 af 8 af deres seneste kampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • Brentford har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Brentford scorede i 6 af deres seneste 8 hjemmekampe
  • Wolverhampton har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • Wolverhampton vandt deres seneste 3 kampe
  • Der er ikke scoret imod Wolverhampton i 4 af de seneste 5 kampe

Form Brentford mod Wolves

Brentford fanget i stime af nederlag.

Brentford har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 4-1 af Southampton, før Liverpool satte sig igennem med 3-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Manchester United, der satte sig igennem med 3-1.

Wolves i fantastisk form.

Wolves har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Manchester United nedlagt 0-1, hvorpå Sheffield United blev fejet til side med 3-0. Senest gik formen ud over Southampton, der blev slået med 3-1.

Brentford v Wolves Indbyrdes historik

Brentford havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i September 2021 i Premier League. Brentford møder Wolves med en historik imellem klubberne, der siger 1-0-0 for deres seneste 1 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Brentford og Wolves hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 23. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Brentford Community Stadium i vente.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Ivan Toney. Han har vist flaget for Brentford med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Wolves har til gengæld forhåbninger om, at Raul Jimenez kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 4 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.