Brentford mod Wolves – Optakt, Spilfiduser, Odds

Premier League kampen på Gtech Community Stadium på lørdag er en duel imellem hjemmeholdet Brentford og gæsterne fra Wolves.

Nøjagtig 5 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Gtech Community Stadium.

Wolves fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på lørdag. Brentford bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Brentford kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 19 mål. Det er 1.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Wolves ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 4 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.4 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Brentford er noteret for 3 sejre, og har desuden spillet 5 uafgjorte, ligesom det er blevet til 4 nederlag i Premier League i denne sæson.

Wolves har indtil videre præsteret 2 sejre og 3 uafgjorte samt 7 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Wolves.

  • Brentford har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Brentford har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Brentford scorede i 8 af deres seneste 10 hjemmekampe
  • Brentford har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Wolverhampton har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • Wolverhampton tabte 5 af 6 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 7 af de seneste 8 udekampe
  • Wolverhampton tabte 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Wolverhampton har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe

Form Brentford mod Wolves

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Brentford i øjeblikket. Mod Brighton satte de sig igennem i en 2-0 sejr, før de spillede 0-0 mod Chelsea. I sidste runde gik de dog ned med 4-0 mod Aston Villa. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Brentford kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Brentford præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 2 uden vinder, mens de tabte 1, hvori de scorede 12 og indkasserede 6 mål.

Wolves har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Nottingham F. satte de sig igennem med 1-0, før Crystal Palace viste sig for stærke og sejrede 2-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Wolves gik ned 0-4 mod Leicester. De mest optimistiske iagttagere havde forudset en placering i den nedre halvdel for Wolves i denne sæson, men det kan ende meget værre for dem i deres nuværende form. Wolves vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede 1 uafgjorte og 5 nederlag af sig. De lukkede 10 mål ind og scorede selv 2.

Brentford tog 7 point fra deres seneste 6 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet 1 sejre af sig efter 9 mål scoret og 10 indkasseret. Brentford scorede 1 mål og indkasserede selv 8 i deres foregående 5 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til 0 sejre og 2 point.

Brentford vs Wolves – Seneste nyt

Brentford kan have op til 4 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Wolves.

Aaron Hickey, Thomas Strakosha, Pontus Jansson og Christian Nørgaard er alle ude af truppen, som Brentford tager imod Wolves med på Gtech Community Stadium.

Wolves ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Brentford.

Toti Gomes, Pedro Neto, Sasa Kalajdzic og Raul Jiménez bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Wolves, når de drager til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Wolves – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Wolverhampton med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Brentford vandt 4 af deres foregående 10 kampe mod Wolves, mens sidstnævnte vandt 5 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.45 i skrivende stund.

Begge hold scorede i 1 af de seneste 2 kampe mellem Brentford og Wolves.

Brentford mod Wolves Spiltips

Ivan Toney har været stærk for Brentford i den senere tid med 3 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Wolves håber, at Adama Traore kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Brentford vandt beskedne 5 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 2 kampe. Gæsterne fra Wolves vandt 1 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 2 sluttede remis. De tabte desuden 7 af disse udekampe. Brentford har set 5 af deres seneste 10 kampe i Gtech Community Stadium gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 5 Wolvess seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 2 kampe mellem disse to hold. Brentford præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Wolves snittede 1 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Brentfords sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.6 mål i disse kampe.