Brentford vs Crystal Palace – Optakt, bedste Odds og gode tips

Både Brentford og Crystal Palace går ind til kampen på lørdag på en placering i midten af tabellen i Premier League. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Gtech Community Stadium.

Nøjagtig ni points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Gtech Community Stadium.

Der har været så lidt, som har adskilt Brentford fra Crystal Palace i deres seneste tre opgør, at de alle sluttede uden vinder. Det er næppe tilfældigt, og spørgsmålet er, om nogen af parterne vil være i stand til at bryde koden til sejr på Gtech Community Stadium.

Brentford har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede otte mål. Det er lig med 0.8 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Hvad målscoring angår, er Crystal Palace ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne syv gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Brentford har vundet otte sejre, mens de har spillet ti uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i Premier League. Brentford er på en fin stime af 10 kampe i træk uden nederlag.

Crystal Palace har indtil videre præsteret seks sejre og syv uafgjorte samt ni nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Crystal Palace.

  • Brentford scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Brentford har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Brentford har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 4 Brentford kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Brentford scorede i 7 af deres seneste 8 hjemmekampe
  • Crystal Palace har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
  • 8 af Crystal Palace’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Crystal Palace har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • 8 af Crystal Palace’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 9 af de seneste 11 kampe

Form Brentford mod Crystal Palace

Brentford går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod Leeds, før de nedlagde Southampton med 3-0. Mod Arsenal blev der delt i porten i en 1-1 kamp. Brentford vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til tre uafgjorte og nul nederlag. De scorede 11 mål, men lukkede også fire ind.

Crystal Palace har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Newcastle blev det 0-0, hvorefter Manchester United viste sig for stærke og sejrede 2-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Brighton. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Crystal Palace to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede otte og scorede fem mål.

Brentford tog 19 point fra deres seneste 12 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet fire sejre af sig efter 19 mål scoret og 13 indkasseret. Brentford scorede otte mål og indkasserede selv 22 i deres foregående 13 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til nul sejre og seks point.

Brentford vs Crystal Palace – Seneste nyt

Brentford kan have op til fem fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Crystal Palace.

Pontus Jansson, Ivan Toney, Frank Onyeka, Shandon Baptiste og Aaron Hickey er blandt de fem spillere, som mangler for Brentford på lørdag.

Crystal Palace ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på lørdag møder Brentford. Blandt de fraværende spillere i Crystal Palace-truppen, er Tyrick Mitchell i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

James McArthur og Nathan Ferguson bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Crystal Palace, når de drager til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Crystal Palace – indbyrdes historik

Brentford og Crystal Palace spillede uafgjort i deres seneste 3 møder med hinanden. Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Brentford og Crystal Palace fandt sted i agosto 2022. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har Brentford som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.95, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Brentford51% chance for at banke Crystal Palace. En pointdeling betaler 3.40 i gevinst på oddset, hvor imod Crystal Palace udbetaler 4.00 i gevinst på oddset for en sejr. Brentford går til kampen mod Crystal Palace med en 0-3-0 statistik for deres seneste tre møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Brentford og Crystal Palace blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i en af de seneste tre kampe mellem Brentford og Crystal Palace.

Brentford mod Crystal Palace Spiltips

Det kører udmærket for Ivan Toney, som står noteret for 14 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne tre gange i hans seneste seks kampe, så Brentford håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Crystal Palace den kommende lørdag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Ivan Toney til at finde vej til netmaskerne her.

Brentford vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Crystal Palace vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Begge hold scorede i fem af de seneste 10 hjemmekampe for Brentford. Begge scorede også i fire af de seneste 10 udekampe for Crystal Palace.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Brentfords seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fem af de seneste ti kampe, som Crystal Palace spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.8 mål undervejs i processen.