Brentford vs Manchester City – Spilfiduser, Optakt og Odds

Brentford har fordel af hjemmebane på Gtech Community Stadium, når Manchester City kommer forbi på søndag til et opgør i Premier League.

Manchester City nyder udsigten fra toppen af tabellen med 89 point for 37 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Brentford ligger placeret som nummer 9 i Premier League med 56 point oven på 37 afviklede kampe.

Brentford kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Manchester City kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.7 mål pr. kamp, svarende til 27 mål i alt. De måtte finde sig i syv scoringer imod, eller et snit på 0.7 pr. kamp, hvor de holdt rent bur tre gange.

Brentford har vundet 14 sejre, mens de har spillet 14 uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i Premier League.

Manchester City kigger på 28 sejre, samt fem uafgjorte såvel som fire nederlag i Premier League. Manchester City er på en stærk stime af 8 udekampe i streg uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Manchester City.

  • Brentford scorede i 14 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • 11 af Brentford’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • 9 af Brentford’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Brentford har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City har ikke tabt deres seneste 24 kampe
  • Manchester City scorede i deres seneste 24 kampe
  • Manchester City vandt 18 af 20 af deres seneste kampe
  • Manchester City har ikke tabt deres seneste 11 udekampe
  • Manchester City har i vandt de seneste 3 kampe i træk ikke indkasseret et mål

Form Brentford mod Manchester City

Brentford har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Liverpool. De svarede stærkt igen mod West Ham, som blev slået 2-0, før de sejrede 1-3 over Tottenham. Brentford præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede ti og indkasserede syv mål.

Manchester City er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-0 og 1-0 over Real Madrid samt Chelsea. Serien blev dog bremset mod Brighton i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Manchester City har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Premier League, der indbragte fem sejre, en draw og nul defeats. De scorede 15 mål og indkasserede fire på deres vej.

Brentford har opnået 22 point fra deres seneste 17 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt seks kampe med en score på 28 mål for og 31 imod. Manchester City vandt ti sejre i deres foregående 17 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 40 mål og lukkede 23 ind. Dette indbragte dem 33 point.

Brentford vs Manchester City – Seneste nyt

Brentford kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Manchester City.

Pontus Jansson, Ivan Toney, Frank Onyeka, Shandon Baptiste og Aaron Hickey er alle ude af truppen, som Brentford tager imod Manchester City med på Gtech Community Stadium.

Manchester City ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på søndag møder Brentford. Blandt de fraværende spillere i Manchester City-truppen, er Benjamin Mendy i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Jack Grealish, Ruben Dias og Julian Alvarez, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Gtech Community Stadium.

Brentford mod Manchester City – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Brentford med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Brentford vandt en af deres foregående tre kampe mod Manchester City, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.00 i skrivende stund.

Begge hold scorede i en af de seneste tre kampe mellem Brentford og Manchester City.

Brentford mod Manchester City Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Ilkay Gundogan været på tavlen fire gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på søndag, skyldes det, at Manchester City håber, at han kan bygge på mod Brentford. Sidstnævnte håber til gengæld på Bryan Mbeumo til at videreføre den form, som har bragt ham fire mål i hans seneste seks kampe.

Brentford vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Manchester City vandt seks af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden nul af disse udekampe. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her på søndag. Brentford åbnede scoringen i ikke færre end syv af deres seneste 10 hjemmekampe. Manchester City har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i ni af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Brentford præsterede et gennemsnit på 0.67 mål, mens Manchester City snittede 1.33 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Brentfords sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.4 mål i disse kampe.